Lax med klyftpotatis...

...det kallar jag vardagslyx det!

Total lycka.




Efter ett galet bra köp kunde jag stryka ytterligare två saker på min "to buy"-lista. Och när det efterlängtade köpet även blev något av ett fynd så var lyckan näst intill total. Gick sedan vidare till Starbucks, köpte mig en White Chocolate Mocha Frappuccino och gick ut och satte mig i solen med en utsikt över affärer som Ralph Lauren, Dior och YSL. Fortsatte att läsa boken "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" och därmed var lyckan total. Njöt varenda sekund!

Söndag!






Nu ska här iväg och göras kap, ojojoj.

Yesterday!




Igårmorse gick jag som sagt hem ifrån redan före klockan nio. Och gick gjorde jag verkligen. Skulle gå ner till Bethesda och testade då en väg som jag aldrig gått förut, men kom inte alls ut där jag hade tänkt. Så vad jag hade tänkt skulle bli en genväg blev nog snarare en senväg, men fram kom jag till slut iallafall och vädret var ju helt underbart så jag var glad ändå.

Förövrigt så har jag inte varit hos en frisör på nu närmare nio månader, vilket innebär att jag varken klippt mig eller gjort slingor sedan förra sommaren. Men oj vad jag gillar det!!

Limousineträff!




Igårkväll när vi gick hem från bion så fick vi syn på fyra stora limousiner som stod parkerade på, tro det eller ej, Mc Donald's parkering. Med tanke på att inga chaufförer eller passagerare syntes till så var vi tvungna att ta lite kort.

Den godaste brunchen!


Igårkväll ställde jag mobilen på sju, sju en lördag - helt galet! Men jag gjorde det iallafall, gick dock inte upp förrän vid halv åtta men det är inte fy skam det heller. Anledning till att jag ställde klockan denna lördag var för att jag behövde gå till banken och den öppnade nio, så då tyckte jag att det var smart att vara där när den öppnar och sedan ha hela dagen framför mig.
Efter besöket på banken som gick betydligt fortare än väntat, var därifrån på bara några minuter, sådant gillas skarpt, så begav jag mig till Pannkakshuset för brunch. Utan att överdriva är detta lätt den godaste brunchen, amerikanska blåbärspannkakor och ett glas färskpressad apelsinjuice, yummi!

A big thunderstorm.




Det där angående vädret hade jag tyvärr rätt om. Hann gå i några minuter innan det började åska något fruktansvärt och strax därefter kom även regnet. Fick därmed gömma mig under några träd när det var som värst och däremellan blev det intervallträning från det ena trädet till det andra. Som tur var slängde jag med mig min sjal i sista sekund (är alltid så jäkla kallt i biosalongen) så även den skyddade mig en aning från regnet.
Angående filmen, Hangover part II, gå och se den NU! Den var verkligen jättebra, minst lika bra som ettan. Var dock längesen jag såg den nu så minns inte riktigt men iallafall, tvåan var grym och hela biosalongen skrattade.

Hangover part II


Ska nu bege mig ner till Bethesda, bio står på kvällens schema. Tanken var att vi skulle se den nya Pirates of the Caribbean men sedan ändrades det och vi ska nu se Hangover part II. Hoppas och tror att det blir några riktigt roliga timmar i biosalongen! Men först, promenad ner till Bethesda som sagt (hoppas innerligt att det inte blir någon åskstorm, ser dock väldigt osäkert ut) och sedan blir det nog en Frozen Yogurt innan bion. Hoppas er fredagkväll är lika trevlig som min ska bli!

Njuter av sommaren!



Galet dålig uppdatering de senaste dagarna. Orsaker: har haft fullt upp, stressat/tänkt och försökt få ihop en massa samt njutit av de underbara vädret. Mest njutit om jag ska vara ärlig. Klockan är halv tio och det är 27 grader ute, så ja, ni kanske förstår att jag njuter. Termometern visar runt 30 grader konstant och har gjort/ska göra i flera dagar, plus att himlen är nästintill molnfri. Det kallar jag ren lycka det!

Dagens från iphonen.








Sushi i solen - lycka!


Efter mitt flitiga träningspass i förmiddags gick jag och köpte sushi innan jag tog bussen hem. Väl hemma blev det bikini, gräsmattan och sushi, galet underbart!!

Gratis är gott!


Som jag skrev tidigare så var det ju då gratis manikyr igår, och vem tackar nej till det? Inte jag iallafall. Dock hade de enbart knalliga, skrikiga och glittriga lack att välja på, vilket egentligen inte är riktigt min grej. Men jag fegade inte utan tog ett knallrosa lack med glitter i, och visst blev det ganska fint ändå? Passar ju till dagens klädsel med, kanon!
Nu ska jag ta och promenera ner till gymmet i dagens underbara väder. See you!

Nail Files - New Reality Series




Igår när jag och N kom ut från Gymboreen i Silver Spring möttes vi av en blivande reality kändis från Californien. Katie Cazorla var där och gjorde reklam för hennes reality serie, Nail Files, som börjar nu i slutet av Juni. Därmed var det även tv-bolag härifrån på besök. Eftersom hon driver salongen Painted Nails i Californien och det är framför allt det serien kommer handla om så var det självklart gratis manikyr på plats, och vem tackar nej till gratis?

Flip-flop


Nytt på skohyllan inför sommaren, två par flip-flop från Old Navy.

Torsdag.


Här är ett av plaggen som jag fick med mig hem från Forever21 i helgen. Ett vitt, virkat linne för en småpeng tackar man ju inte nej till.

Fyra nya.






Zara skulle lätt kunna ruinera en just nu. I helgen fick jag med mig fyra färgglada köp därifrån, två linnen och två t-shirtar. Blir mer och mer redo för sommaren här borta, och enligt väderprognoserna ska den komma redan till helgen. Trettio grader och strålande sol tackar man ju aldrig nej till! Hoppas innerligt att den kommer för att stanna den här gången bara..

Min nya favorit.


Efter att ha tittat på denna skönhet varje gång jag varit inne på Zara sedan den kom för någon månad sedan så blev den nu äntligen min. Känns väldigt bra!

Rolling in the deep.








Mamma Lucia!




När dagens träningspass var över var vädret helt underbart, klarblå himmel och riktigt varmt och skönt, så min tanke om en sen lunch på någon uteservering blev självklart verklighet. Det blev den italienska restaurangen Mamma Lucia och från menyn blev det Pasta Carbonara med svamp och till det en svalkande Lemonade. Hur gott!

Mot gymmet.




Denna söndag ska jag vara duktig och tillbringa några timmar på gymmet. Jag håller just nu på att gå dit och jag blev ganska överraskad över hur förvånansvärt fint och varmt det är idag, skulle nämligen regna egentligen men tack och lov för att det inte gör det. Längtar därmed ännu mer till träningspasset är över. Ska nämligen gå och äta lunch på någon trevlig uteservering sedan har jag tänkt. Glad söndag!

Shoppingpaus


Igår när jag var på mallet tog jag en paus från shoppingen och gick och såg på bio efter att jag hade ätit. Så värt att ha en bio på mallet. Tänk alla män och barn som kan gå och sätta sig där i någon timma medan kvinnorna shoppar, klockrent! Hade egentligen tänkt se Water for Elephants men eftersom den inte gick där igår så blev det Bridesmaids istället. En b-film som hade några roliga minuter men inte så mycket mer.. Dock tyckte omgivningen, som bestod av framför allt äldre kvinnor, att den var betydligt bättre för oj vad de skrattade.

Virkat var det ja.


Var på mallet idag och inne på Forever21 hittade jag några fina saker. Allt som jag provade fick dock inte följa med mig hem men några skönheter blev det minsann. Det blev faktiskt en hel del shopping idag, speciellt från Zara. Visar mer så fort jag hinner men nu ska jag krypa i säng, godnatt!

Lördag


Tog en väldigt skön sovmorgon idag så för mig är det fortfarande morgon även om klockan nu närmar sig halv ett. Men regniga dagar som denna förtjänar man det, utan tvekan. Som sagt så är det mulet och regnet hänger i luften idag, med andra ord är det en svart långklänning från H&M som får stå för dagens klädsel.

Fredagsmys?!


Galet lugn fredagkväll. Slutade jobba vid sextiden och sedan dess har jag inte gjort mycket alls. Har mest legat i sängen och gjort olika saker på datorn, framför allt redigerat en del fotografier. Har en massa foton som måste redigeras, både från innan, under och efter veckan i New York. Men nu har jag iallafall börjat och det känns väldigt bra, speciellt med tanke på att det inte direkt blir färre fotografier som måste redigeras ju mer tiden går.
Redigerade alldeles nyss det här fotografiet, och jag måste erkänna att jag tycker om det mer och mer för varje gång jag tittar på det. Jag tog det på en färja i New York, så i bakgrunden är Manhattans skyline och längst till vänster även Frihetsgudinnan.

Åtta månader.

Idag är det den 13de maj, fredagen den 13de till på köpet, vilket innebär att jag varit i Usa i åtta månader. Känns som det bara var någon månader sedan jag hade varit här i fyra och sa att en tredjedel var avklarat, men nu är alltså två tredjedelar avklarade. Helt galet! Tiden går så enormt snabbt, veckorna bara försvinner men samtidigt känns det som en evighet sedan jag stod på Landvetter där hemma i Sverige och gick på flyget till mitt livs äventyr. Det läskiga är att saker som var nya, jag tänkte på eller som störde mig i början märker jag inte ens längre. Att vattnet smakade klor och att det luktade badhus när man duschade det känner jag inte längre, och lika mycket som sådana saker har blivit ens vardag och helt naturligt så börjar jag glömma saker hemifrån. Jag minns inte längre hur vissa saker där hemma smakar, luktar och inte heller alltid hur de ser ut. Detta är ett tydligt tecken på att man har varit hemifrån alldeles för länge antar jag.. Saknar det! Och saknar alla er..

Färgklick i vardagen.


Sprang in på H&M lite snabbt förra helgen och kunde då inte låta bli att köpa två av sommarens nyheter. En gul och en orange bikini kan ju inte bli annat än riktigt snyggt när kroppen har blivit sådär härligt solbränd och fin. Att de sedan kostade 30kr/del gjorde inte valet svårare direkt, så efter galet kort betänketid blev de mina.

Till lunch.


Har precis lagat lunch som jag nu sitter och äter. Idag blev det klyftpotatis och kycklingfiléer. Eftersom det är minst lika underbart väder idag som igår så ska jag gå ut och lägga mig i solen en stund sedan när jag ätit. Det ska troligtvis bli regn imorgon så får därmed passa på att njuta lite extra idag.

Onsdag






Är i princip ledig på onsdagar vilket är mer än underbart dagar som denna. Imorse avverkade jag någon timma på gymmet och sedan åkte jag hem och lade mig i solen. Läste, åt morötter och halvsov ett bra tag innan jag gick in för att göra lunch och även se det nya One Tree Hill-avsnittet. Men nu är maten i magen och avsnittet slut vilket innebär att jag återigen ska gå ut och lägga mig i solen och njuta tills det är dags för jobb igen om några timmar.

Just nu!


Ligger ute i solen och njuter något enormt, hur underbart ?!

Under en blå himmel i Silver Spring.




Jag och N sitter just nu i Silver Spring och njuter av dagens väder. Rättare sagt, jag njuter av solen medan N fascineras av fontänen som sprutar vatten flera meter rakt upp i luften, hur coolt?! Vilken tvååring skulle inte vilja spendera någon timma tittandes på detta, eller allra helst springandes i vattnet?

Kan man få en bättre start på dagen?


Sitter just nu på Pannkakshusets uteservering och njuter. Vädret är underbart och framför mig har jag amerikanska pannkakor med färska jordgubbar och ett glas färskpressad apelsinjuice. Dock saknar jag min mamma lite extra idag, det är nämligen Mors dag här i USA och oj vad det firas. Överallt ser jag familjer som firar och jag tappade räkningen över hur många "happy mother's day" jag har hör för längesedan. Så en stor kram till dig mamma!

Underbara söndag.


Nu ska jag promenera ner till Bethesda för brunch på Pannkakshuset. Sedan åker jag troligtvis in till D.C. idag för att möta upp Elin och ha det allmänt trevligt. Dock har jag en del saker som måste inhandlas idag så hoppas innerligt att jag lyckas med det. Men nu ska jag som sagt ut och njuta av det underbara vädret. Glad söndag!

Yogiberry!










Efter några timmars promenad och shopping till och i Bethesda tog jag en paus med en av Usa's stora smaskigheter, frozen yogurt. Jag fullkomligt älskar det!!

Lördag


Har tittat lite extra efter den perfekta halsringen ett bra tag nu, dock utan att lyckats. Men så förra helgen när jag och S gick in i en affär med massa skitsaker rent ut sagt, de hade väl näst intill allting men det mesta var trots allt skräp. Men så hittade jag en halsring, tror i och försig att det egentligen är något annat men sak samma. De kostade $2 styck så jag kunde inte låta bli, köpte därmed en i silver och en i guld.
Nu ska jag ta med mig kameran, min nya lins och gå ut och njuta av dagen. Ha en bra lördag allihop!

Jag ägnar även en extra tanke åt min söta kusin som har konfirmerats idag. Hoppas att det gick alldeles utmärkt, kram på dig.

As you probably already know...

... I love leather jackets, I mean, I really love them. I can wear them every day and to everything. Here is my new baby as I fell in love with at first sight. Isn't the zip on the arms just so amazing?! By the way, this is the jacket I bought in the Converse store in SoHo, New York, as I told you about some days ago.





Torsdag


Jag hade ingen bil imorse så därför var jag och N tvungna att gå till biblioteket, som tur var så var vädret på vår sida. Inte ett moln och strålande sol, hur underbart?! När vi hade gått i sisådär 40 minuter så tog vi en liten paus vid en stor och enligt N väldigt intressant fontän.
Med tanke på hur långt och mycket vi har gått idag så har inte bara mina ben tränat (vilket i och försig inte är mycket med tanke på tempot) utan även mina armar. Är helt slut i dem efter att ha burit en 2,5 åring medan jag gått i princip hela förmiddagen.. Styrketräning på hög nivå, haha.

Imorgon är det fredag och helgen är mer än varmt välkommen! Därav ska jag sova nu, godnatt på er.

Just nu - sushi i solen.










0.5xAF Wide Angle Lens








Köpte en ny lins när jag var i New York. Lyckades pruta ner priset galet mycket, prislappen som satt över en annan visade mer än $1300 och den undre något på $1600 och jag köpte den till slut för $200. Dock känner jag mig ändå lurad vilket jag ogillar skarpt. Men men, den är min nu iallafall och jag håller på att utforska och lära mig den så fort och mycket jag kan när jag har lite tid över. Linsen består av två delar och är både vidvinkel/fish eye och macro, vilket var precis vad jag har varit ute efter så jag hoppas att jag kommer bli nöjd med denna lilla smarta pryl.

Yummi x3

Första kvällen på hotellet med mamma och pappa här i D.C. var vi lite sega och åt därmed på hotellets restaurang istället för att gå ut, och tack och lov för det. Det var verkligen hur gott som helst!





Kvällspromenad.


Varje kväll förra veckan gick jag ner till Bethesda så fort jag hade slutat jobba vid halv sju. Väl nere blev det mysiga kvällar på olika restauranger med oerhört god och oftast alldeles för mycket mat tillsammans med mor, far och Andreas. Några glas vin senare gick vi till vårt hotell där vi spenderade natten i de mest fantastiska sänger jag varit med om på väldigt länge..
Hur som så var det en lycklig Sara som varje kväll promenerade ner till Bethesda för att spendera kvällen med mina kära. Saknar det redan!

Old Glory - Converse


När vi var i New York tillbringade vi en eftermiddag i SoHo för shopping. Jag hade dock kunnat spendera hur många timmar/dagar som helst där, så himla mysigt och massa underbara affärer. Vi gick iallafall in i en Conversebutik och fann då detta mästerverk, hur snyggt?! Dock köpte jag inga skor eftersom jag har mina smultronställen här i D.C. med billigare prislappar, men ett köp blev det minsann och det får ni se senare.

Harmony made by hand








Hittade en liten mysig butik igår. De hade allt från schackspel i sten och "indiantrummor" till smycken och sjalar. Det fina med affären var att de samarbetade med tredje världen. Vilket innebar att allt de sålde var tillverkat av människor, frammför allt kvinnor och handikappade, som annars inte skulle ha haft ett jobb. Hur bra?! Just tack vare detta köpte jag två halsband, jag menar, vem kan motstå att köpa något fint som samtidigt kan ses som en god gärning?

New York!

Uppdateringen har varit katastrof, jag vet. Men min saknade mor och far, samt kusin har varit här på besök i två veckor så jag har därför tagit till vara på varje sekund tillsammans med dem och därmed har bloggen blivit lidande. Första veckan tillbringade vi i städernas stad, New York. Vi bodde på ett bra hotell mitt på Manhattan, vi tittade på turistattraktioner, vi åt gott, vi såg Lejonkungen på Broadway, vi shoppade och vi hade det hur bra som helst.















Ph: My dear father, except from the last one.

RSS 2.0