Och ut från ugnen kom det...






...nybakt bröd. Var lite sugen på nybakt bröd tidigare idag så ja, jag ställde mig och bakade helt enkelt. Vädligt gott blev resultatet med måste jag säga. Så nu har jag tre påsar i frysen med hembakt, en påse kvar av det gamla och två nya, inte alls fel.

Sista mars..



Idag är jag väldigt enkel och bekväm, men jag gillar't.
Jag sitter just nu och tittar på det sista avsnittet av Stylisterna och längtar efter helg, sol och värme. Sov riktigt dåligt inatt så min kropp är inte riktigt på min sida idag och inte heller vädret, regnet hänger i luften och det är allmänt grått ute. Men till helgen ser det ut att bli en klar förbättring, sol och runt 15 grader, ser jag fram emot.

Nyttigt men framför allt väldigt gott.


Sitter just nu och äter lunch, som idag består av kyckling med grönsaker och nybakt bröd, samt ett glas lemonade.

Nytt i bokhyllan.


Har varit sugen på att köpa nya böcker ett bra tag nu. Varför har jag egentligen ingen aning om, för det är ju trots allt inte överdrivet kul att lägga pengar på böcker. Men igår slog jag iallafall till och köpte två stycken. Och om dessa två är bra så finns det två till som jag troligtvis lär köpa.

Saturday night out.






I lördagskväll blev det åtminstone för min del en väldigt spontan utgång. En av Elins kompisar hade nämligen fest så vi tillbringade kvällen/natten där. Kan garantera att det blev väldigt galet, på alla sätt och vis, men skoj hade vi!

Red Curry Chicken






När jag kom till Elin i lördagseftermiddag så åkte vi till Lemongrass och åt. För mig blev det Red Curry Chicken den här gången istället för Green Curry som jag brukar ta, och den var minst lika god. Yummi yummi!

On the metro




Efter en lång och galen helg med sjukt lite sömn är jag nu helt slut. Resan hem var långt ifrån rolig kan jag tala om, den var seg, lång, krånglig och jag frös som bara den. Usch usch usch! Nu slocknar jag, natti.

Play the music high.


Trots att det är svinigt kallt ute idag (de varnar till och med för snö i natt/morgon - hållar tummarna för att de har väldigt fel) så försöker jag behålla vårkänslan i form av vita och beiga färger.

Mot helgens äventyr.


Håller just nu på att packa, ska alldeles strax gå till metron för att tillbringa helgen på annan ort nämligen. Ska bli riktigt härligt med lite miljöombyte och bra sällskap så nu ska jag skynda mig. Både kameran och iphonen ligger självklart i väskan så jag hör av mig senare. Ha en fin lördag!

Lördag!


Nu sticker jag iväg på min sista lektion för den här kursen. Ciao!

Äntligen helg!


Slappt och enkelt. Jeans och linne. American Eagle Outfitters och Victoria's Secret. That's me today.

Med en doft av vår.




Köpte några nya body lotions för ett tag sedan. Det blev tre nya och fräscha dofter från Bath & Body Works, perfekt nu till våren. Carried Away luktar oerhört gott men jag kan erkänna att jag nog hade köpt den i vilket fall som helst med tanke på vilken SATC-älskare jag trots allt är. Sedan som en liten bonus fick jag den nya body lotion Country Chic plus den blommiga väskan på köpet, inte alls fel.

Detail!


No school today - med andra ord, tre barn hemma och pannkaksfrukost! Som pricken över i:et har även solen hittat tillbaka idag, dock är det tyvärr ingen vidare värme. Men det är fredag och faktiskt en ganska skön sådan så jag klagar inte. Hoppas er fredag och start på helgen är riktigt fin!

Underbara potatismos!




Sitter just nu i sängen, äter potatismos med svamp och sparris (galet gott) och tittar på Stylisterna. Tar det allmänt lugnt och skönt med andra ord, inte alls fel en grå dag som denna.

En regnig vy i staterna.








Trots att det är mulet, grått, regnigt och allmänt tråkigt ute idag så måste jag ändå säga att det är ganska fint. Alla träd som står i blom lyser helt klart upp med sina underbara blommor i rosa, röda och lila nyanser.

Na Na Nah!


Två par jeggings


I helgen tog jag tag i mitt jeansproblem. Har varit i behov av nya jeans länge nu men har bara skjutit upp det så nu i helgen tog jag mig i kragen och köpte två par jeggings. De slutar vid ankeln båda två och jag älskar att det ena paret har dragkedjor där nere, dock är jag mindre förtjust i att det paret är så pass slitet som det är, men men, jeansbristen är löst nu iallafall. De kostade runt 200kr/styck och jag köpte dem på American Eagle Outfitters.

Den slarviga tofsen.




Godmorgon! Idag hänger regnet i luften och mitt humör lika så. Jag är trött och vill egentligen bara krypa ner i sängen och sova, men det får tyvärr vänta till senare. Fick även frågan om jag har färgat håret mörkare när jag var på au pair-möte igår, tack för den. Nej det är inte färgat, det är enbart min fina och naturliga utväxt som växer sig allt längre.

Står bredvid det grönskande trädet.





Next to you.




Njuter av att det är sol och närmare tjugo grader ute även denna dag. Det ska tyvärr bli sämre väder i slutet av veckan så jag passar därmed på att njuta extra mycket av solen och värmen nu medan den är här och förgyller dagarna.

Min lunch




With my sunglasses.




Mår betydligt bättre idag, äntligen! Så när jag och N kom hem från lässtunden på biblioteket tidigare idag så satte vi oss ute i solen en stund innan det var dags för lunch. Nu har han både ätit och gått och lagt sig så nu ska jag börja göra min egna lunch, och idag står kyckling på schemat.

Nybakt








Med tanke på att jag fortfarande inte mår jättebra så blev det inget gym imorse. Ställde mig istället i köket och bakade lite bröd, och efter att bara ha ätit fruset rostbröd i sisådär ett halvår så var det nu riktigt gott med nybakt och färskt bröd.

Converse




Låga marinblå och höga svarta blev helgens Converseköp. Därmed är det ytterligare två par som kan strykas från inköpslistan, och ja, jag har skrivit en lista på Converse som ska köpas under årets gång, haha.

Kvällens impuls




När jag hade borstat tänderna och var redo att krypa i säng fick jag för mig att måla naglarna. Så här sitter jag nu med vita nymålade naglar och väntar på att dem ska torka så att jag kan sova. Sleep tight!

I'm still sick


Idag mår jag sämre igen, usch usch usch. Har legat i sängen hela dagen och lär troligtvis fortsätta med det tills jag somnar ikväll. Det finns näst intill inget värre än att vara sjuk, jag hatar det något enormt, och att då vara det när man är ensam på andra sidan jordklotet kan ni själva räkna ut hur fruktansvärt det är.
Ihopp om att jag skulle orka ta mig ut och gå en sväng så bytte jag för en stund sedan om till detta, älskar tröjans rygg (!), men nu ligger jag återigen i sängen i mina PJ's och ska alldeles strax titta på en film. Hoppas ni har en betydligt bättre söndag!

Buy one, get one 50% off


Igår när jag kom till mallet gick jag av en ren slump in i en skoaffär. Väl inne ser jag att de har "buy one, get one 50% off" på alla skor i hela affären. Kunde därmed inte motstå att köpa två par Converse. Jag sparade ju trots allt $20 plus att båda två som jag köpte var på rea så sparade ytterligare $10, inte fy skam!

Ett provrum. En iphone. Jag.






Leap Year & Vanilla Heath Bar Crunch



Ligger just nu i sängen, äter Ben & Jerry's med banan och tittar på filmen Leap Year. Inte världens bästa lördagskväll kanske men en väldigt skön sådan, och speciellt nu med tanke på att jag fortfarande inte mår sådär överdrivet bra. Hoppas er lördagkväll är bra!

Och sushi blev det...

... ute tillochmed. Åkte som sagt till mallet, shoppade mer än planerat och köpte mig som vanligt galet god sushi. Men för att bryta traditionen en aning så satte jag mig inte vid ett av borden i den allt för högljudda och alltid lika fullsatta matavdelningen, utan jag gick ut och satte mig i solväggen. Första riktiga lunchen ute med andra ord och gud vad underbart. Njöt varenda sekund, både av sushin och solen.

Knäppt ska det vara!



You make me smile.


Efter en lång och välbehövd sovmorgon ska jag nu trotsa min förkylning och bege mig ut i solen. Tror det får blir en sväng till mallet för jag är sjukt sugen på sushi. Skulle behöva köpa några saker med, men får se hur det blir med den saken..

Glad Fredag!




Helt klart en bra start på denna fredag trots att jag fortfarande inte mår bra, tyvärr. Blev sjuk i veckan och är fortfarande så därav den katastrofala uppdateringen. Ber om ursäkt för det men har varken haft ork eller lust och med tanke på att jag även har bott i mina underbara PJ's så har inspirationen varit noll. Men hoppas att jag snart mår betydligt bättre och lovar att uppdatera desto mer så fort jag orkar igen.

Den där detaljerade ryggen.


Min hyfsat nya och fina från H&M.

Red Riding Hood


Som jag nämnde igår så var jag på bio i lördags, Red Riding Hood, som hade premiär i fredags. Om jag inte misstar mig helt nu så har jag för mig att det är samma regissör som har gjort Twilight. Sak samma, det är iallafall Amanda Seyfried som spelar huvudrollen och jag tycker absolut att ni ska gå och se den, riktigt bra! Tror den har Sverigepremiär i slutet av april.

6 månader i USA

Idag var det sex månader sedan jag stod på flygplatsen hemma i Sverige och helt själv gick på planet som skulle ta mig till andra sidan Atlanten och Usa. Idag har jag alltså varit här i 0,5 år. 6 månader. 26 veckor. 181 dagar. 4 344 timmar. 260 640 minuter. 15 638 400 sekunder. Det är helt oförstårligt och obegripligt men också helt sant.
Dagen till ära har det varit helt underbart väder, inte ett moln, strålande sol och över 15 grader. Jag gick ju som sagt till gymmet i förmiddags och avverkade någon timma där, sedan blev det Bethesdas godaste sallad till lunch och en eftermiddag i solen tillsammans med Stella och glass. Lugn och väldigt skön dag, precis som söndagar ska vara.
Min söndag ur iphonen:



Summertime!

Äntligen sommartid! Dock känns det att man förlorade en timma i natt, I'm still tired!! Men nu ska iallafall en ganska ofräch och osminkad jag vara duktig och bege mig till gymmet. Ciao!

Min lördag.






Gårdagen blev lång och riktigt bra! Förmiddagen tillbringade jag ju som ni vet i skolan, och när jag sedan slutade vid ett-tiden så begav jag mig in till D.C. för att möta upp Maria för lunch. Det blev en lång, mycket trevlig och god lunch, och när vi sedan skiljdes åt vid sex-tiden tog jag  metron till Bethesda och mötte upp Stella. Precis som varenda invånare här i stan (våren och värmen kommer och staden kryllar av människor igen) så gick vi och åt en bit mat, det blev efter många om och men mexicanskt. Mätta och glada begav vi oss sedan till biosalongen och såg den nya filmen The Red Riding Hood. Jag måste rekommendera er att se den, riktigt bra, dock håller inte Stella med mig så risken finns väl kanske att ni inte gör det heller..

The last winter hour


Efter en helmysig dag spenderar jag nu min sista vakna timma med dessa godsaker. Att krypa ner i sängen, bläddra i en ny tidning och äta lite god choklad innan man sedan somnar är ju faktiskt ett ganska bra avslut på kvällen, tycker ni inte det? Sleep tight!

Close up


Dagens lektion är slut och jag ska nu ta metron in till D.C. för lunch. Börjar bli hungrig så det ska bli riktigt gott. Ska försöka få till en helbild senare idag också men till dess får ni nöja er med en close up, kan dock avslöja att det är vår som gäller idag. Fast tyvärr visar inte termometern lika varmt som det var lovat men det struntar helt enkelt jag i idag.

Vaknade av att solen lyste upp hela mitt rum.


Godmorgon! Har precis ätit frukost och håller nu på att göra mig iordning. Om sisådär en kvart bär det av till bussen och skolan.. hurry hurry!

Fredag



Har tillbringat förmiddagen på en lekplats här i området. Tjejerna sprang runt och lekte och jag satt på en gunga och gungade. Dock var det kallare än vad vi trodde eftersom det var mulet och blåste en del, så efter en stund blev det en rask promenad hem igen på grund av att vi frös.
Nu är vi hemma i värmen igen, och jag ska alldeles strax börja göra pannkakor som jag har lovat tjejerna att de ska få till lunch. En ganska skön fredag med andra ord, dock saknar jag solen, men de har lovat runt 15 grader och sol imorgon så jag håller tummarna. Glad fredag på er!

To the rhythm of love.

My head is stuck in the clouds. She begs me to come down. Says "Boy quit foolin' around". I told her " I love the view from up here, warm sun and wind in my ear. We'll watch the world from above, as it turns to the rhythm of love". [...] When the moon is low we can dance in slow motion, and all your tears will subside. All your tears will dry. And long after I've gone you'll still be humming along, and I will keep you in my mind the way you make love so fine. We may only have tonight, but till the morning sun you're mine all mine. Play the music low and sway to the rhythm of love.

Cry Baby!


Hade egentligen tänkt gå till gymmet ikväll igen men eftersom det fortfarande regnar riktigt rejält ute så förblir jag hemma ikväll. Ligger därför i sängen just nu och tittar på världens snyggaste man istället, inte alls fel kan jag lova.

TISHA


Hade egentligen tänkt ge er en dagens idag men på grund av regnet som öser ner utanför så är min lust helt borta, därmed får ni ett av förra helgens köp från H&M istället. Älskar att t-shirten är ganska kort fram men ändå hyfsat lång där bak.

ZUMBA!

Ligger nu i sängen och ska alldeles strax sova, vilket ska bli hur skönt som helst. Jag var för första gången på ett Zumbapass tidigare ikväll, riktigt kul faktiskt även om jag var ganska värdelös, haha. Känner dock att träningsvärken börjar smyga sig på så har jag otur lär jag väl gå som en gammal gubbe imorgon. Men som sagt, det var kul och väldigt annorlunda från mina andra träningspass så jag ska helt klart försöka fortsätta gå på minst ett pass i veckan. Nu slocknar mina trötta zumbamuskler och ögonlock, godnatt och sov gott allihop!

Nytt från Seychelles





Här är skorna som jag köpte på Anthropologie i lördags. Måste även påpeka att jag diggar skokartongen och dess konstruktion.

Lunch för en..




Så det var tisdag igen ja. Jag har precis lagat lunch till mig själv och måste säga att det är galet tråkigt att endast laga mat till en person - sig själv. Idag blev det iallafall potatismos med kyckling och champinjoner, gott blev det med som tur var. Nu ska jag se om det nya Gossip Girl-avsnittet kommit ut än, hoppas!

Ballerinaskorna är på - vår!




Börjar nu känna av morgonens träningspass i form av trötthet. Vill egentligen bara lägga mig i sängen och ta en härlig powernap men det hinns tyvärr inte med. Börjar nämligen jobba om en alldeles för kort stund igen, ska åka och hämta tjejerna från skolan om sisådär tio minuter.

Virkade fötter

För er som tyckte om mina beiga virkade sommarskor (foto finns här) som jag köpte för någon helg sedan, så tänkte jag tipsa er om att H&M nu har fått in en liknande modell, dock lite mer ballerina, för en billig peng. De finns både i svart och beige och jag slog faktiskt själv till på de svarta nu i helgen, riktigt söta. Sedan har jag sett att det finns en liknande modell på Nelly från Timeless också, om ni är sugna på ett par egna vill säga.

Dessa underbara silversmycken.

Klickade in mig på JFR och hittade en hel del underbara silversmycken. Dock får det vänta med köp tills jag är hemma i Sverige igen, men det är svårt att hålla fingrarna i styr kan jag lova. Halsbandsringens kors är avtagbart och om jag skulle misslyckas med mitt beslut och råka klicka hem det trots allt så skulle jag ta av korset och kanske göra något annat trevligt med det.



Ändrade planer!


När jag hade tagit metron in till D.C. för att där byta till den som tar mig till Elin så visade det sig att den linjen var avstängd. Fick därmed ringa Elin och tyvärr avboka vår söndagsträff. Eftersom jag redan hade åkt en bit kändes det fruktansvärt onödigt att åka hem direkt igen så därmed fick det bli lite shopping istället, eller rättare sagt tröstshopping, haha. Det blev ett besök på efterlängtade H&M (finns nämligen inget H&M på mallet eller i Friendship Heights dit jag oftast åker) och oj vad det tröstshoppades. Jag tog en shoppingbag och lyckades till slut fylla hela den, hade helt seriöst över tjugo olika plagg till omklädningsrummet. Kan dock garantera att jag slussade bort betydligt fler än hälften, som tur var. Men ni kanske ser vilken färg som lockar mig mest nu? Det är ju nämligen vår nu och då byter jag min svarta garderob mot betydligt ljusare färger!

Svart, grått och silver


Nu blir det metron mot Annapolis och Elin, helt klart ett bra avslut på helgen. Dock måste jag skynda mig nu, sen som vanligt.. och till råga på allt så regnar det ute, usch!

Nytt runt min handled.






Idag köpte jag två armband från Ralph Lauren, ett guldigt med kulor och en silvrig länk. Gillar dem skarpt!

Anthropologie




Hittade en helt underbar affär idag. Den var ganska liten, mysig och med en enorm vintagekänsla. Om jag inte misstar mig tror jag även att en hel del saker var just vintage. Hur som så tillbringade jag iallafall en oerhört massa tid i denna lilla affär, hur man nu kan lyckas med det med tanke på att man gick igenom den på mindre än fem minuter. Men det var helt klart värt varenda minut för när jag väl lämnade affären bar jag på en fin kasse. Dock finns det ett par oerhört fina Keds där som jag konstigt nog inte köpte. Finns de kvar nästa gång jag går dit kan jag nog inte motstå att köpa dem..

Snapshot



Har precis kommit hem från dagens lektion. Ska lämna kameran och fixa lite bara sedan ska jag återigen bege mig ut i det sköna vädret. I eftermiddag blir det en sväng på stan i Friendship Heights och sedan får vi se vad som händer.. Glad lördag på er iallafall!

Den där perfekta...



Tycker att dessa långklänningar från Nelly är helt underbara. Ett av mina nästa projekt här nu i vår är helt klart att försöka hitta den perfekta långklänningen med en magnifik rygg.

Småfåglar känner takten i vingslag.


Sitter just nu ute på trappan och njuter av solen. Helt underbart att våren äntligen är här och att värmen nu är på väg på riktigt. Ren lycka!

My blue valentine




Kom precis in efter att ha suttit ute i solen och njutit i närmare två timmar, riktigt härligt! Nu har jag hämtat lite god frukt som jag ska äta samtidigt som jag ser på det nya avsnittet av One Tree Hill, om jag får det att fungera vill säga. Har testat tidigare idag men inte lyckats, så håller tummarna nu.

Och så var det det där med rubriker..




Just nu


Har precis kokat några potatisar, gjort en kick ass räkröra och rostat två skivor bröd. Så nu ska jag sätta mig och äta detta medan jag ser på det nya avsnittet av Gossip Girl.

Siktar mot toppen så långt jag kan nå.






RSS 2.0