Underbar dag!

Äntligen fint väder igen! Solen har lyst hela dagen och molnen börjar först nu bli några stycken.. därför har jag bara tagit det lugnt ute på verandan tillsammans med dessa pluttisar.


When everything around me turns cold.

Kom nyss hem med ytterligare en gosig tröja som värmer nu när hösten närmar sig med stormsteg.

Från och med då. Från och med du.

Står i din port, står bara still. För en minut sedan var du min. En tredjedel av den jag var går hem, för en är krossad, en är din. Det här är slutet på vår film. Från och med nu. Från och med du. [...] Jag blir aldrig mer densamma. Jag blir aldrig mer densamma som förut. Somliga ljus brinner aldrig ut. Och i din port har ingenting förändrats utom just på din, för bredvid ditt namn står ett namn till.

I'm gonna find a way to make it without you.


Har suttit på café Viskan och ätit frukost tillsammans med Maria hela morgonen. Vi startade ett krig mot getingarna som vi till slut vann, tror vi dödade runt tio stycken, och vi fick snällt le mot napolisupportrarnas kameror som fotade Borås. Staden kryllar nämligen av italienare just nu med tanke på kvällens stora match, Elfsborg - Napoli. Heja heja Elfsborg !

Zaraknit


Ett av mina köp i Stockholm. Foto med den på kommer senare..

Regnet det bara öser ner..

Usch vilken tragiskt väder det är. Det ösregnar, blåser och ser allmänt kallt ut. Men jag ska försöka trotsa regnet och bege mig ut på en springtur med Axel .. wish me good luck !

Ny header!

Sådär ja, då var den nya headern fixad. Blev nämligen riktigt trött på den gamla så kände att det var dags för en ny. Får väl se hur länge den blir kvar... Nu ska jag sova, godnatt på er!

Stockholm i mitt hjärta.



Sex and the City!

Var inne i stan en snabb sväng imorse, började nämligen dagen på bästa möjliga sätt - en 90 minuters lång ansiktsbehandling. Helt underbart kan jag lova att det var! Nu ligger jag i soffan, äter maten som jag lagade alldeles nyss och tittar på SATC, inte alls tokigt det heller.


Kaknästornet

Efter ambassaden åkte vi upp i Kaknästornet, tittade på utsikten och fikade, innan vi begav oss ner mot stan igen.



Embassy United States of America


Imorse var jag på visumintervju på den Amerikanska Ambassaden. Vi kom dit en timma innan eftersom vi har hört att man får köa ganska länge både utanför och innanför innan man väl får gå på sin intervju. Men efter sisådär 15-20 minuters väntan utanför fick jag gå in och väl där inne behövde jag vänta i ytterliggare 20-25 minuter innan det var dags för min intervju, som jag inte ens vill kalla intervju - en kvinna frågade 5 frågor, tog fingeravtryck, jag lämnade alla mina papper och sen var det klart, phu!

Genom Mälarens kärlek till havet en blandning av sött och salt.


Stockholm & Gröna Lund

Är nu tillbaka på hotellrummet och tittar på tv. Dagen har tillbringats i Gallerian, NK-huset, Åhlens och andra gator inne i Stockholm. Vi tog även bussen ut till Gröna Lund och var där en sväng innan vi slutligen satte oss på en båt och åt god middag. För min del blev det räkor, aioli och rostbröd, hur gott?!





Me and my lovely YouCam.

Sitter just nu på ett hotellrum i Stockholm och ska alldeles strax lägga mig i sängen och titta klart på Sagan om de två tornen som går på tv. Men just nu tittar jag enbart lite halvt och testar YouCam för första gången, haha. Ni får därmed stå ut med mina testfoton, sorry.

Bus4you.

Och nu har resan till Stockholm börjat..

I had this perfect dream.

Ligger i sängen med datorn i knät och grejar med både det ena och det andra såhär innan det är dags att välkomna John Blund. Lyssnar även på följande Spotifylista.

I believe I can fly... (?)

Härom dagen när jag gick ut på altanen möttes jag av den här synen.

Just because I like it, a lot.

Och här är min andra jumpsuit som jag fick hem för ett tag sedan. Dock är den aningen omsydd nu även om det inte är någon större skillnad om man jämför med orginalet.

I can only tell you what it feels like.


Så länge vi båda andas.

Nu ligger jag i min säng och ska alldeles strax fortsätta läsa fjärde "Twilightboken" som jag påbörjade igår. Eftersom jag har läst de andra tre nu i sommar har jag riktigt längtat efter att få börja läsa den fjärde med tanke på att jag inte har sett den filmen än och därmed inte har en aning om vad som händer.. spännande. Godnatt och dröm sött, själv lär jag drömma om vampyrer, haha.

Fransk Manikyr.


Det här är då resultatet av dagens manikyr. Känns bra, känns bra!

Vad vore jag utan dina andetag?

Idag har jag varit och fått min första manikyr någonsin.. en spännande upplevelse, haha. Ne men det var väl trevligt och fina naglar fick jag absolut. Lite vardagslyx sådär är aldrig fel! Efter manikyren blev det avskedslunch med Emma på Viskan. Jag tror inte någon av oss har förstått det riktigt än men vi lär inte ses igen förrän om över ett år, hur sjukt är inte det?! Tacka vet jag internet - facebook, skype ect.



Från och med du.

Tillbringade i princip hela eftermiddagen med att fylla i en enkät på internet för att kunna boka en tid för visumintervju. Trots detta är jag inte klar än så ska upp tidigt imornbitti för att göra klart alltihop och boka en intervju så jag kan få mitt visum inom kort. Det är helt sjukt vad mycket information de där amerikanarna behöver...
Efter all den där tankeverksamheten i eftermiddags tog jag en välbehövd paus och åkte till Emma för att spendera kvällen. Det blev wii, tv, och film.. riktigt mysig kväll med andra ord!

Something new in my closet.

Härom dagen fick jag hem två nya jumpsuits från Asos som jag har glömt att visa er. Den ena jumpsuiten är dock under konstruktion.. måste nämligen sy om dragkedjan en aning så bild på den kommer senare. Jag köpte även en ny tröja nu i helgen, galet skönt måste jag påpeka.

Som jag hade dig förut.

Det är helt sjukt vad tiden går fort när man arbetar med fotografier i Photoshop och har en grym Spotifylista i högtalarna. Har suttit här nu i några timmar och redigerat fotografier från i somras.. tänkte visa er några foton både före och efter.

Före:                                    Efter:

Före                                     Efter:

I keep dancing on my own.

Nu ska jag in till stan för att äta med mor & far, gå i lite affärer och sen klockan nio blir det bio. Ska äntligen gå på Inception, hört att den ska vara riktigt bra! Ha en fin kväll allihop.

En underbar kväll i juli !







Glömmer regnet utanför genom sommarens fotografier.

Usch vilken tråkigt väder det är ute. I och försig är det ganska skönt att det är sådant här väder med tanke på att jag jobbar den här veckan, men ändå. Ligger för tillfället i min säng och kopplar av efter arbetsdagen genom att bearbeta lite fotografier som jag har tagit i sommar. Har även fått tillbaka den lilla digitalkameran så varit inne på lagning så går även igenom de fotografier som ligger på det minneskortet.



I wonder if I ever cross your mind.


Har tillbringat kvällen på Viskan tillsammans med Kristoffer, en saknad klasskamrat. Men nu blir det sängen, jobb imorn igen.. Hoppas er dag har varit bra!

When soul meets body.

Och så har återigen en jobbvecka börjat. Dock har jag bara fyra arbetsdagar kvar vilket är galet skönt och som tur är har jag Emma vid min sida hela dagarna. Tummen upp för det!
Kvällen har varit väldigt lugn.. Mathilda kom över en sväng så det blev mys, O.C och hallonpaj, sådana kvällar som uppskattas starkt efter en dag på jobbet. Bjuder därmed på två bilder från min och Mathildas lyckliga student!


I'm holding out for a hero 'till the end of the night.

Är själv hemma ikväll, riktigt skönt faktiskt. Sitter just nu och tittar på DN-galan, grejar med lite kort från djurparken, målar naglarna och äter chips, haha, riktigt lugn men ack så skön fredagskväll!


Det går ju bara inte att förstå att den här söta lilla vargen kan vara så sjukt farlig ?!

Can you sing with all the voices of the mountains?

Köpte en vit skjorta och ett par örhängen inne på GinaTricot igår. Örhängena var det 75% rea på och jag ska ändra dem en aning innan jag använder dem har jag tänkt.. men därefter lär jag känna mig lite som Pocahontas.

When everything seems to be alright.

Gick upp hyfsat tidigt imorse och begav mig in till stan för att möta upp Maria. Det blev en god och lång frukost innan Maria var tvungen att bege sig till jobbet. Därefter träffade jag Emma, så vi två gick runt i stan en stund innan hon skulle vidare. Glad torsdag på er!

När lärkorna står högt i skyn och sjunger underbart.

Tidigare idag var jag och Axel ute på en promenad tillsammans med Julia. Det blev en riktig långpromenad på närmare 4 timmar, inklusive en prat- & vilostund nere vid sjön med då såklart. Det var en riktigt mysig och hurtig eftermiddag med andra ord även om både mina och Axels ben var redigt trötta när vi gick upp för sista backen hem sedan.

Kvällen får 5 av 5 toasters !

Ligger nu i sängen och ska läsa lite innan jag försvinner in i drömmarnas värld.
Emma har varit här hela kvällen och det har varit filmmys på hög nivå. Först tittade vi på den efterlängtade filmen Brothers som tyvärr inte levde upp till våra förväntningar, men den var ändå bra. Därefter tittade vi på Marley and Me som är en väldigt vacker film, och jag grät trots att jag sett den förut..

Känner värmen från din hud. Bara lukten gör mig svag.

Har tillbringat förmiddagen ute i solen tillsammans med mina favoriterdjur. Det blev ett träningspass med min hund Axel, lite fotografering med min katt Pelle och även lite solning medan molnen höll sig borta.

RSS 2.0