Ringar köpta i Usa.

Här är mina ringar som jag hittills har köpt här i Usa. Den vänstra från Forever 21 i DC och den högra från H&M i NYC.

Det regnar idag och det finns en mening med det.

Igår arbetade jag i totalt 17 timmar vilket innebar alldeles för lite sömn inatt. Därmed är jag som ni kanske förstår riktigt trött idag, men tur i oturen så regnar det ganska rejält ute vilket betyder att det blir en innedag med lugna och mysiga aktiviteter för mig och N. Jag ska bland annat bada honom alldeles strax och sedan även vara duktig och tvätta för första gången, och efter den här riktigt goda frukosten hoppas jag att jag orkar med dagen. Måste förövrigt bara säga att philadelphiaost och kalkon på rostat bröd är ruskigt gott!

American pancakes!

Och här är resultatet på mina amerikanska pannkakor som jag gjorde till mig och barnen.


Måste bara erkänna att jag har gått och blivit kär..


Jeffrey Campbell - Meeker. Jag vill ha. Jag vill ha nu.

Try to speak like you can see me.


Tog en powerwalk med Noah i barnvagnen tidigare idag och nu medan han sover ska jag göra pannkakor (amerikanska eller svenska?) som vi ska äta när tjejerna kommer hem från skolan. Därefter blir det helkväll med alla tre eftersom båda föräldrarna är borta ikväll.

And you will see my footprint on every floor.

In every speck of dust, in every universe. When you feel most alone, you will not be alone. Just shine a light on me, shine a light. I'll shine a light on you, shine a light. And you will see my shadow on every wall. And you will see my footprint on every floor.

Lars älskade Winnerbäck


Idag är jag enkel och avslappnad med Lars på magen.

Med en fjäder runt min hals.



Det här halsbandet är ett av helgens köp på Forever 21. Tänkte även visa mina nya ringar men korten blev så dåliga så ni får helt enkelt se dem en annan gång.

Dit tankarna och saknaden för mig just nu.









Samos 2010

Nytt i garderoben.


Långklänningen och det vita linnet är från H&M. Linnet var ett måste och långklänningen är alltid skön att ha. Skinnjackan är från Forever 21 och jag bara älskar den. Och med tanke på att den var sjukt billig så behövde jag inte ens tveka på saken.. sådant gillas!

Seize the day!

Idag blev det sovmorgon, vilket var galet skönt. Sedan tog jag och J en promenad ner till Bethesda där vi hade det allmänt trevligt, tog det ganska lugnt och köpte självklart varsin frozen yogurt innan J åkte hem till Annapolis igen. Helgen var med andra ord en riktig toppenhelg.. tack goding!






Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

Igår gick jag ner till Bethesda och mötte upp Jacqueline. Vi åt en snabb lunch på ett mexicanskt ställe innan vi begav oss mot metron och DC. I DC blev det shopping, shopping och åter shopping. Vi tillbringade nog två timmar inne på Forever 21 som är tre våningar, helt galet. Därefter blev det en paus med frozen yogurt som kan vara något av det bästa som finns. Man tar nämligen en stor mugg väljer vilka smaker på "glassen" man vill ha, går vidare och lägger på frukter, sötsaker, strössel och topping, därefter väger man sin mugg och betalar för vikten, helt underbart som ni förstår. Efter det tillbringade vi någon timma på Zara och H&M innan vi tog metron hem igen. Väl hemma i Bethesda köpte vi majskolvar, vattenmelon och Ben&Jerry's och sen hade vi en riktigt mysig hemmakväll innan vi slutligen somnade.






I've got a little something for you.


Sweet dreams everybody!

Ikväll har jag spenderat min tid tillsammans med Stella. Vi tog en riktig långpromenad ner till Bethesda, såg en film - You Again och hade det allmänt trevligt. Filmen var faktiskt ganska kul, verkligen inte världens bästa eller någon man kan se om och om igen men en lättsam och smårolig film helt enkelt. Nu ska jag sova, ska bli galet skönt, och imorgon kommer Jacqueline. Kommer bli en bra helg det här! Godnatt och sov gott.

I know there's a deeper side of you.

Sitter just nu och äter banan samt vattenmelon medan jag får tiden att gå tack vare Grey's Anatomy. N sover nämligen och ska göra i sisådär 2 timmar till..


Fairytale of DC.


Tanken var att jag skulle gå ut och utforska Bethesda i någon timma nu när jag är ledig men N och farmor kom hem redan vid 12 igen så antar att det är dags att återgå till jobbet igen.. får helt enkelt vänta med utforskandet till helgen och då blir det tillsammans med Jacqueline, weey!

Happiness!

Wiie, underbar fredag! Vaknade imorse och tittade på mobilen för att se vad klockan var och hur långt det var kvar tills jag skulle gå upp. Till min fasa var kl 7.30 och jag var tvungen att gå upp illa kvickt, alarmet hade inte ringt. När jag sedan gjorde iordning barnen för skolan kom farmor och berättade att hon skulle ta med sig N ut idag så att jag skulle vara ledig till kl 2 pm. Lycka!
Nu ligger jag därför i min säng igen, ska ta en powernap - är nämligen sjukt trött. Och sen ska jag njuta av min lediga tid. Kanske ska gå en sväng och utforska området lite, hm, vi får se. Oerhört skön start på helgen iallafall. Och på tal om helg så längtar jag något enormt till imorgon då Jacqueline ska komma och sen blir det helhelg med den snyggingen.

Hjärter Dams Sista Sång

Sitter just nu på mitt rum och äter Ben & Jerry's. Det är Lars Winnerbäck som sjunger i högtalarna men jag ska strax byta ut hans vackra stämma mot ett Grey's Anatomy-avsnitt..

Then I guess you can hang with me.



The sound of silence.

Sitter just nu ute i solen. Det är hur varmt som helst idag, måste vara runt 30 i skuggan, helt klart.. skönt är det iallafall. Följer Elfsborg - IFK Göteborg på Internet och fixar även mina naglar. Har filat ner dem en bra bit och målar dem just nu grå.. dock rekommenderar jag er inte att måla naglarna i solen, resultatet blir tyvärr inte speciellt bra.

Två ögonpar i tomhet från September till Advent.

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst. Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst. Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting, medan natten fäller blå, kalla skuggor häromkring. Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej. Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig. [...] En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än. För en tid som bara går och aldrig kommer igen.

River en vacker dröm.


Sitter just nu i köket och stolt äter upp min hemmagjorda pizza. Okej, den kanske inte ser jättegod ut men den smakar bättre än vad den ser ut, och ni får tänka på att det faktiskt är första gången jag gör en pizza helt själv. Jag är iallafall stolt och inom kort även väldigt mätt..

Times square!

Kom på att jag har glömt visa er kort från när jag var på Times Square förra veckan..




At this moment !


Jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Första dagen avklarad. Känns bra att vardagen äntligen har börjat, eller ah, jag har inte börjat jobba helt själv än eftersom värdpappan varit hemma idag och är även imorgon, men jag har kommit en bra bit på vägen iallafall. Och jag har nu även kört en hel del här i DC, stolt (!) haha.
Kvällen har varit lugn och skön. Har pratat med lite underbart folk, ätit chips och tittat på Grey's Anatomy.. måste ju se klart s. 6 nu innan s. 7 börjar. Men nu ska jag krypa i säng och se ett sista Grey's - avsnitt innan jag somnar. Sweet Dreams!

State of Love and Trust.



Båda plaggen köpta på Forever 21. T-shirten i NYC och linnet på ett köpcentrum i Pentagon City.

NHL i Washington DC, hur coolt ?!

Sitter just nu och pratar med Jacqueline samt försöker boka NHL-biljetter men det går inte speciellt bra tyvärr. Jag har ju enbart mitt svenska bankkort än så länge och det verkar inte fungera.. men förhoppningsvis lyckas Jackes vän Elin fixa det imorgon så det blir NHL för min del med. Vore hur skoj som helst! Håller tummarna.

Efterlängtat återseende!

Gårdagen var lång och händelserik. Först var jag med familjen nere i Bethesda, där vi besökte bokhandeln, lekplatsen och åt på en Mexicansk grill. Därefter tog jag Metron för första gången och helt själv (stolt tjej, haha) till DC för att möta upp Jacqueline och hennes vän Elin. Eftersom de två hade en riktig turistdag i DC men redan besökt det mesta när jag anslöt mig till dem var det i princip bara Tha Natural Museum som återstod, dock var det riktigt tråkigt faktiskt. Så det blev ett kort besök där innan vi begav oss till Pentagon City och köpcentrumet där för en eftermiddag med shopping. Riktigt mysig och efterlängtad dag tillsammans med J och E! När jag sedan kom hem vid 9 pm ringde familjens förra au pair Stella mig och undrade om jag ville tillbringa kvällen med henne och några andra au pairer i området. Fullspeckad dag med andra ord, men det var skoj!

Vi tar oss upp en vacker dag. Du och jag.


Barnen har nu gått och lagt sig. Jag har borstat tänderna och ska alldeles strax krypa ner i sängen för att titta på lite Grey's Anatomy innan jag somnar. Jag vet att klockan endast är 9 pm här men eftersom jag gick upp vid 5 imorse och ska upp hyfsat tidigt imorgon med så behöver jag en lång nattsömn inatt. Har förövrigt min nya t-shirt på mig som jag köpte på Forever 21 i NYC.. Visst är motivet snyggt (?!) och den är sjukt skön!!

Chevy Case!

Har nu varit hos min värdfamilj i några timmar. Huset och området är riktigt fint, ett grönt och mysigt villaområde. Huset är ganska stort med tre våningar och jag har både eget rum och egen toalett i källaren. Trådlöst internet finns också, phu, haha. Har enbart träffat mamman och lille Noha än eftersom flickorna är i skolan och pappan arbetar men än så länge verkar allt bara bra. Mamman är jättegullig och sonen är galet söt, dock väldigt blyg så han har inte vågat prata med mig än, men det kommer nog snart hoppas jag.

Mot tågstationen och DC.

Sitter nu på hotellrummet, har packat iordning allting, klockan är 06.03 lokal tid och jag ska alldeles strax bege mig till tågstationen. Mitt tåg till Washington DC går 07.17 och skulle tro att det tar ungefär tre timmar, men ska jag vara ärlig har jag ingen aning.. Ni lär alltså inte höra någonting från mig igen förrän jag är i USAs huvudstad - Washington DC. Take care!

Me, myself and I.. in Greece.



Såhär såg jag ut fem av sju kvällar på Samos. Saknar det!

Direkt från ett hotellrum i NYC.

Sitter just nu på hotellet och äter sallad, samt dricker VitaminWater. Kom ur duschen alldeles nyss och med tanke på världens regn och åskoväder nyss så blir sista kvällen här i NYC lugn och skön. Mitt tåg till Washington DC går redan 07.17 imorgonbitti så är nog bra med en lugn och tidig kväll i säng idag tror.

5th Avenue.

Igårkväll när vi blev guidad runt om här på Manhattan gick vi självklart på 5th Avenue, riktigt fräckt måste jag erkänna.. Och hur coolt är inte mitt första foto här nedanför? Apple Store, Big Apple-buss i staden The Big Apple, haha.





Shopping på schemat!

Nu ska jag och en av mina rumskamrater ut och besöka några av alla fantastiska affärer här i NYC. Så förhoppningsvis blir det endel shopping, men det meddelar jag er mer om när jag kommer tillbaka från shoppingturen. Taggad tjej kan jag lova, haha.

The famous Central Park







Här är några av bilderna som jag tog igårkväll när vi var i Central Park. Ni får dock ursäkta hur jag ser ut men det är så man ser ut när man inte har något bagage och heller inte sovit på över 40 timmar..

New York!

Första dagen i New York är nu avklarad och med tanke på att jag inte sovit ordentligt på över 44 timmar är jag nu hur trött som helst och ska därmed sova. Men tänker ge er ett smakprov på staden innan jag försvinner till min oerhört efterlängtade skönhetssömn.

The Last Night.


Imorgonbitti bär det återigen av till Landvetter. Kl 12.10 imorgon ska jag nämligen sätta mig på ett plan som tar mig till Usa och New York, helt galet men sant.

Samos!





Home, sweet home.

Efter en helt underbar vecka i solen och värmen i Grekland tillsammans med min familj och grannfamiljen, samt min kusin, är jag nu återigen hemma.

GREKLAND!!

Om exakt 15 minuter åker jag, min familj och en till familj till Landvetter för att ta flyget till Grekland och Samos. Hur underbart som helst!! Ha det bäst här hemma så hörs vi igen om en vecka när jag är tillbaka på svensk mark :)

RSS 2.0