Ja, kom hem till mig så gör vi nåt ihop.



I'm singing in the rain.

Jag måste bara säga att det här vädret är sjukt deprimerande. Regn, regn och åter regn.. Usch!!

Handleden i fokus.


1, Snö of Sweden - Studentpresent. 2, Thomas Sabo - Julklapp. 3, Albrekts Guld - Konfirmationspresent. 4-5, Pärlade

Väskor väskor väskor

Tanken var att jag skulle inhandla lite ny kläder (vilket verkligen behövs!) när jag var i stan tidigare idag men istället kom jag hem med två nya väskor.. en söt liten brun och en kameraväska. Jag köpte även en fjärrutlösare men den måste jag lämna tillbaka eftersom den inte fungerar till min kamera, attans. Sen var mina föräldrar så gulliga så att de köpte en extern hårddisk till mig. Inga kläder med andra ord utan enbart "bra att ha-saker".

En höstdag i slutet av juli.

Usch vilken höstdag det är!! Dock försöker jag trotsa vädret och har därför på mig shorts idag trots allt regn och rusk. Har förövrigt tillbringat dagen i stan tillsammans med mor & far. Det blev lunch på Jensens och lite shopping, tyvärr inte så mycket som jag hoppats på men ändå.. Foton på det kommer senare.


I väntan på morgondagen...

... Ligger jag nu i min säng och ska alldeles strax stänga av datorn för att istället fortsätta läsa den andra boken om Bella och Edwards omöjliga kärlek. Godnatt!!

Så länge skutan kan gå. Så länge hjärtat kan slå.


Skisser för sommaren.

Har tillbringat eftermiddagen ute på Hofsnäs tillsammans med mor, far, farmor & farfar. Det blev fika och även lite fotografering för min del, inte alls tokigt!


It's a jungle out there.


Ljudet av ditt hjärta.

Nu blir det Viskan och därefter biomys - Eclipse med Mathilda.

Här stannar min tid, du såg mig som jag är.

Har legat ute i solen tillsammans med min älskling hela dagen idag. Sjukt underbart att sommaren och solen äntligen är tillbaka igen måste jag säga. Förutom att jag har haft det skönt i solen hela dagen har jag även läst en hel del i "När jag har din röst" och även sprungit runt i trädgården och fotat med Axel.
Nu ska jag gå en promenad med Axel.. Hoppas er soliga dag har varit underbar!



Sweet dreams are made of this.

Efter en oerhört mysig fredagkväll på Viskan tillsammans med Josefine blir det nu sängen och lite läsning. Godnatt och sov sött!

Om jag kunde drömma.

Härom dagen köpte jag, tro det eller ej, hela sex nya pocketböcker. Det blev faktiskt Stephenie Meyers fyra twilightböcker (tänkte att det är på tiden nu när jag verkligen har tid till att läsa) och två böcker av Marian Keyes. Och ikväll var jag inne på Hemmakväll och såg att det var 30% på Sex and the City-boxen så den fick äntligen följa med mig hem. Det här känns riktigt bra!



I will follow You into the dark.

Gick upp tidigt imorse och begav mig in till stan. Väl inne mötte jag upp Jacqueline och en mysig frukost stod på schemat. Det var oerhört värt att gå upp i tid med andra ord. Efter någon timmas mys kom även Julia, Ida och Emma och kikade förbi. Bra start på dagen!

Välkommen till min nya blogg!

Här är då min nya blogg, eller ah, det är samma blogg fast med en ny bloggadress. Hoppas vi ses en hel del här framöver. Glad torsdag på er!


RSS 2.0