Good night sweetheart, good night!


Ligger nu i sängen, tittar på Ice Age 3 och ska alldeles strax sova. Är faktiskt väldigt trött hela jag.. sov ganska dåligt i natt och var på gymmet med Stella för någon timma sedan. Känner redan nu att jag kommer ha träningsvärk imorgon, jippi. Ne men nu jäklar ska jag hålla det här; gymmet minst två gånger i veckan och nyttigare mat.. PeppPeppPepp!

Helgens stora fynd!


Återigen måste jag säga att det är en fördel när man kan köpa saker på barnavdelningen. Igår hittade jag dessa två saker från Ralph Lauren och jag kan garantera att det är två riktiga fynd, ohja!

Stolt tjej!


Väl nere i F.H. spenderade jag återigen en massa pengar, men nu är iallafall alla julklappar som ska skickas hem till Sverige köpta. Efter shoppingen begav jag mig hem igen, packade ihop träningskläderna och mötte upp Stella i Bethesda. Kvällens timmar spenderade vi sedan på gymmet, och nu äntligen har jag även blivit medlem så nu ska jag bannemig bli duktig!! Känner dock att jag har gjort av med alldeles för mycket pengar den här helgen.. usch! Blir till att träna mer och shoppa mindre de kommande veckorna med andra ord, haha.
Just det, första advent idag.. Kan dock inte riktigt förstå det med tanke på att december känns väldigt avlägset för mig (men icke då). Med tanke på att jag i princip inte har varit hemma på hela dagen så har det heller inte blivit något adventsmys för min del. Försöker dock gottgöra det i form av att äta vinterns första clementin nu, lite julkänsla iallafall.

Söndag och shopping.


Ska nu gå ner till Friendship Heights för återigen en dag fylld med shopping.

I'm looking at you through the glass.


Igår slog jag på stort och köpte hela fyra stycken nya solglasögon. Ni får skratta.. men är det rea så är det och det är faktiskt fyra modeller som jag har varit ute efter länge nu. Så ja, nu ska jag bli en flitig användare av solglasögon (Emma, du har fått konkurrens ;).

Walking my daydream.


Nu ska jag bege mig ut i det fina höstvädret. Och kan ni gissa vad som står på dagens schema? Shopping såklart! Helt klart Usas stora höjdpunkt, kan inte få nog.

Gravid?

Nej, det är bara såhär man ser ut efter att ha ätit thanksgivingmat i två dagar.. Nästa vecka blir det gymmet, helt klart!

Surprise!

Tidigare ikväll så öppnade jag min nya väska för att ta ut allt papper och all plast som låg i. När allt skräp var borta så var det till min stora förvåning inte endast axelremmen som låg kvar där på botten utan även en av Zaras egna parfymer. Så förutom att jag fick väskan för halva priset så fick jag även en parfym för $16, inte alls tokigt.

Himlen luktar plast.





Hittade den här väskan inne på Zara idag för halva priset. Behövdes inte lång betänketid kan jag lova.. Tänk vad fin den kommer vara till våren och till brunbränd kropp. Alla spännen och all "metall" är betydligt mer guldig i verkligheten. På fotografierna ser de helt silvriga ut vilket inte stämmer...

Från kylan in i värmen.


Black Friday!

Idag är det Black Friday vilket innebär REA!! Affärerna öppnade redan igårkväll kl 22 tror jag och sedan imorse vid 5-tiden. Och med tanke på att jag är ledig fram till kl 2 idag så ska jag nu bege mig till mallet och shoppa. Övertaggad tjej, haha!


Thanksgiving!

Har nu firat min första Thanksgiving någonsin, vilket jag måste säga är en väldigt trevlig och framför allt god helgdag. Med tanke på att denna dag i princip enbart går ut på att äta så har jag garanterat lyckats.. sitter just nu i min säng och är mer än proppmätt!! Men oj så gott det var. Vi åt kalkon, makaroner&ost, sötpotatis, tranbärssås (oerhört god!), någon annan sås och grönsaker, plus majsmuffin, sedan åt vi äppelpaj, sötpotatispaj och glass till efterrätt. Trots att vi åt så att vi nu är för mätta allihop så har vi hur mycket rester som helst så det var tur att maten var god med tanke på att vi lär få äta den i flera veckor framöver...


A wise man's word.

Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. But today is a gift, that's why it's called present.

Tommy Hilfiger



Never run faster than your guardian angel can fly.


Right now.


Anne Klein



Hangover?

Usch, idag har det varit en riktigt jobbig dag kan jag lova. Var tvungen att gå upp tidigt imorse med vilket var oerhört svårt men till slut gick det. Dock har jag varit riktigt trött hela dagen och heller inte mått hundra. Har faktiskt varit så trött så att det känts som om jag har varit bakfull hela dagen.. inte alls kul. Men nu ska jag krypa ner i sängen, titta på någon mysig film och sova. Ska bli hur skönt som helst och så hoppas jag att jag mår bättre imorgon igen. Godnatt på er allihop!

Annapolis!





Sneak a peak!


Har varit ute efter en ny klocka i närmare två år nu och igår när jag och Elin var och shoppade så hittade jag äntligen en, eller rättare sagt så hittade jag två. Tro det eller ej, men jag slog till och köpte båda två, vilket känns oerhört bra måste jag säga.

Yoga!

Måste bara meddela att jag och Elin var på hennes gym kl 8 imorse för ett yogapass. Och en och en halvtimme senare körde vi 30 minuter på de olika springmaskinerna.. så kl 10 åkte vi återigen hem till Elin efter två timmars hård träning. Stolta tjejer!

Pigg tjej strax efter kl 7 imorses.

In this game every shot counts.

Efter lite mer än ett dygn tillsammans med Elin i Annapolis är jag nu återigen hemma. Ligger just nu i sängen, är helt död i både kropp och själv.. Med tanke på att jag kom till Elin senare än planerat igårkväll, hon hämtade upp mig på metrostationen runt tjugo i tio, så blev det ingen bio utan istället en mysig kväll hemma hos henne. Vi hyrde filmen Just Wright (dock inte speciellt bra), drack vin, åt alldeles för mycket onyttigheter i form av chips och M&M's och pratade en massa innan vi slutligen somnade.. vilket jag även gör vilken sekund som helst.

Fredagkväll!



Nu ska jag gå ner till metrostationen för att ta första bästa metro till Elin och Annapolis. Ikväll blir det bio och mys, imorgon träning, shopping och en allmänt härlig dag. Ja, som ni förstår så ska jag tillbringa hela helgen hos Elin.. så nu måste jag skynda mig till metron, ciao!

Pannkaksbrunch!





Min nya fredagstradition: Pannkakor till brunch!
Går det annat än att älska fredagar? Helgen har näst intill börjat och allt känns bara så bra.. oh, det gillas! Jag har precis ätit upp min sista pannkaka, avslutat samtalet med underbara J och ska alldeles strax börja med lillkillens mat. Han och farmor kom hem för några minuter sedan nämligen så nu är det en timmas arbete som gäller innan lillkillen ska sova...

Even angels have their wicked schemes.




Sitter just nu och väntar på min skjuts, ska nämligen på au pair-möte ikväll. Och på mötets schema står det skridskoåkning. Ska bli kul att se hur många som kan åka med tanke på att de flesta kommer ifrån Spanien och Frankrike. Tror det kan bli en riktigt trevlig kväll iallafall!

Känns ganska bra trots allt...


Halv åtta hos mig.


Sitter just nu i min säng, tittar på Halv åtta hos mig och äter ris, kalkon och majs (måste erkänna att jag känner mig som en riktig ungkarl, haha.. men det är inte lätt att inte ha sitt eget kylskåp kan jag lova!!). Ska om en stund börja göra mig iordning inför kvällens bravader..

!

Tråkigt. Bloggtorka. Ingen inspiration. Bortblåst. Etc.
Ber om ursäkt för dålig och ointressant uppdatering men har ingen inspiration för tillfället, allt känns bara tråkigt. Förbättring lovas inom en snar framtid.

Müsli!

Lagar just nu mat till lillkillen så passar även på att förbereda müslin som jag ska göra färdigt sedan när han sover. Känner mig riktigt duktig, haha.

Dom bästa där hemma.

Efter en toppenstart på dagen i form av skype med underbara J där hemma, sitter jag just nu i min säng, äter frukost och tar det allmänt lugnt. Om sisådär 20 minuter börjar min arbetsdag..

If you're for real and not pretend.


"You don't look like the girl who wants cream"

Det var vad han som arbetade på Starbucks sa till mig tidigare idag när jag sa till honom att jag visst ville ha grädde på min frappuchino. Och jag tar det helt klart som en komplimang. I försig antar jag att ni som känner mig blir förvånade över att jag faktiskt ville ha grädde på eftersom jag egentligen inte tycker om grädde överhuvudtaget och har aldrig gjort, men på kaffedrinkar måste jag erkänna att det är väldigt gott.

Baseball!

Efter en biltur på över två timmar (skulle ta 30 min) så kom vi äntligen fram. Kan dock meddela att vi var helt vilse, fick stanna och fråga vart vi var.. han som körde och hon som läste kartan lyckades inte så bra med andra ord, och jag satt i baksätet så var inte inblandad i det hela förrän vi var vilse, haha. Men som sagt, till slut lyckades vi komma till stället där vi kunde spela baseball så ja, nu har jag även testat på detta. Dock måste jag erkänna att jag var riktigt rädd innan jag gick in i "buren", varningsskylten gjorde det ju inte bättre direkt. Börjar känna mig som en riktigt amerikan ;) haha. Hemresan tog som tur var inte lika lång tid men en del felkörningar blev det minsann även där och tro det eller ej men det var mycket tack vare mig som vi till slut kom på rätt väg och kom hem, mitt lokalsinne bättrar sig (yeei). Väl tillbaka i Bethesda blev det mexicansk mat och frozen yogurt, inte alls fel.





Spontan söndag!

Nu ska jag ta en promenad ner till Bethesda i det underbara vädret. Väl nere blir det nog en Mocka Frappe och därefter ska jag iväg och spela Baseball, haha, wish me good luck!

En del av min lördag.



Nu ska jag krypa i säng och sova så att jag kan utnyttja min söndag till fullo. Dock blir den nog lika lugn som idag men det är ganska skönt det med ibland och med tanke på vädret klagar jag inte.
PS: Thaimaten var ungefär lika god som den ser ut .. alltså inte överdrivet, men den mättade iallafall.

Söder om midnatt.

Ligger just nu i sängen och redigerar några av dagens fotografier, samt lyssnar på Eldkvarn. Tittar även igenom några smyckesbroschyrer och dreglar lite smått.. julklappar till mig själv, jo jag tackar ja.

Happiness is a mood not a destination.


Blev ett snabbt besök på Montgomery Mall även denna helg, dock inte själv denna gång utan med Stella. Men tro det eller ej åkte jag därifrån med endast en mättare mage, alltså inga köp den här gången. Men nu ska jag återigen bege mig ut i det oerhört vackra höstvädret och den här gången är kameran med i högsta hugg.

2 månader.

Idag är det exakt två månader sedan jag lämnade svensk mark och mina nära och kära. Måste säga att de här två månaderna har gått oerhört fort, kan inte riktigt förstå att jag faktiskt har varit här i Usa i två månader, men johorå. Jag har nu därmed tio månader kvar som au pair och det är elva månader kvar till jag kommer hem med planet till Sverige, om allt går som planerat vill säga.

Min underbara familj på Samos bara dagarna innan jag åkte till Usa.

The air tonight will make you breathe.

Just like water, I run like the river flows. Your search will find me, I'm hiding in the waves. [...] I can hold you like this. Let you hear me. When summer mornings kiss the breeze, we will be who we want to be. [...] Earth is beauty. I'm watching the stars go light, moonlight shadow, cities with no names, and I'm waiting.. [...] When the wind is blowing you will see, I can make you feel like naturaly. The air tonight will make you breathe.

Beige!


Mitt senaste köp från Forever 21. Är dock lite osäker på hur jag ska bära upp den, men har några idéer så det ska väl förhoppningsvis lösa sig. Ni får se den på när bitarna om hur har fallit på plats.

Indestructible.


...

Idag är jag trött, seg och vill bara att dagen ska vara över så jag kan krypa ner i min säng och sova.

I know you know.


Nyduschad och med myströjan på. Idag är det riktigt fint väder här i DC, strålande sol och närmare 20 grader, inte alls tokigt. Dock gör vädret mig snurrig.. snart mitten av november eller september?!

Med ena foten utanför.


Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt.



Den bruna detaljen.

Köpte den här tröjan på Zara igår. Den är mjuk, skön och helt underbar på alla sätt och vis. Den är dock en large men eftersom det var den sista som fanns kvar så var jag bara tvungen att köpa den ändå, och som tur är så är denna modell ganska liten i storleken.

Snart lättar molnen som du målat på himlen min.


Gårdagens köp. Ni får se kläderna på i veckan, eller iallafall hela klädesplaggen.

Without the time I'm free.

Fördelen med att gå i olika affärer en hel helg, inte vara med någon och heller inte planera någonting utan enbart göra det man själv känner för när man känner för det är att det inte gör någonting om man inte märker att klockan har ändrats utan att man faktiskt är en timma före resten av samhället. När jag kom hem innan idag och insåg att klockan vreds tillbaka en timma igår natt så förstod jag varför de stackars personerna som frågade mig vad klockan var tidigare idag blev så stressade när jag svarade dem, haha.

På väg till Montgomery Mall tidigare idag.
PS: Måste köpa nya solglasögon SNART.

Montgomery Mall!













I drömmen som jag just drömt höll jag om dig.


Söndag!

Med mina nya Converse på ska jag nu bege mig ut i det fina vädret och återigen ta mig till ett köpcentrum och spendera pengar. Hittade nämligen en tröja och en klänning igår som jag hoppas hoppas hoppas finns kvar idag för då ska de bli mina! Ska även försöka hitta träningsskor och lite annat smått och gott.

Det luktar lite dig om mig.

Jag minns vad jag minns och jag har glömt vad jag glömt, det behöver inte ens ha hänt. Det kan ha varit längesen, men jag kan också ha drömt. Det är en känsla som jag alltid känt. Jag tror det lugnar sig nu, alla tvära kast. Det lilla hjärtat det pulserar än. [...] Jag ska ingenstans jag bara bryter lite is. Det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt och vis, när en stannfågel ger sig av.

SEMACK!

Måste bara berätta detta!!
När jag var inne i en sportaffär tidigare idag så såg jag en hylla där det fanns Converse, dock var det en barnhylla men med tanke på att skorna var på rea, $25/paret, så tog jag mig en titt. Chansen fanns ju faktiskt att barnstorlekarna skulle gå ända upp till min storlek eftersom jag har 3,5 (36) på Converse. Jag frågade därför en tjej som arbetade där:
-Excuse me, what's the maximum size of these Converse?
- Is it for you?
- Yeah?
- Adult shoes are over there.
- Yes I know, but what's the maximum size of these children shoes?
- It's 3, but adult shoes are over there.
- Yes I know, but I have 3,5 so that's why I wondered.
- Yeah, and 3,5 is over there.
Hon var verkligen världens bitch. Hennes attityd, usch! Blev så irriterad så jag gick och hämtade en av barnconversen i storlek 3 och provade den. Och vet ni vad? Den passade, wiie. Så jag tog Conversen från barnavdelning och gick stolt till kassan där samma tjej skulle ta betalt. Ha!!
Förstår ni hur glad jag är? Köpte idag alltså ett par nya Converse för sisådär 150 svenska riksdaler, wiiie. Det lönar sig att ha små fötter, helt klart. I och försig kostar vanliga Converse mindre än halva priset av vad de gör i Sverige här med så det hade inte varit hela världen om 3orna faktistk hade varit för små..

Jag är kär i bilden av dig.


Nu ska jag iväg till ett köpcentrum här i närheten och göra av med pengar. Underbara lördag!!

Hereafter!



Älskad om än ytligt.

Nu går jag och och fördriver några timmar i en biosalong med en förhoppningsvis bra film och bra sällskap.

Svart, vitt och allt däremellan.

Nu ska jag gå och duscha för att sedan fräscha till mig. Ikväll blir det nämligen bio, Hereafter, med Stella.

CHOCK !

Jag och tjejerna var ute och gick innan när jag helt plötsligt såg ett riktigt stort dött rådjur precis jämte mig.. Chockad tjej, haha.

Inbakad!

Igårkväll innan jag gick och lade mig gjorde jag en inbakad fläta för att ha idag. Jag tog även ett foto för att kunna göra före- och efterkort för att se om det blir någon skillnad efter en natts sömn, dock blev det ingen större skillnad...
Före:                                  Efter:

En dollar

När man åker metro här i Usa och köper sin biljett med kontanter så kan man få 1 dollars-mynt i växel, vilket är lite coolt eftersom det i princip är enda gången man får dessa mynt. 1 dollar är ju vanligtvis en sedel men betalar man i en automat kan man alltså även få ett stort guldigt mynt värt 1 dollar. Själv har jag ju då flera av dem båda, coolt jag vet, haha, skämt åsido.

If love can kill, I'll die for you.

Idag är det riktigt Boråsväder här i DC, vilket innebär att det regnar och har gjort hela dagen. Det är en riktigt skön och mysig innedag med andra ord, och eftersom jag inte ens behövde köra tjejerna imorse och behöver heller inte hämta dem i kväll så blir det verkligen en hel dag inne och jag slipper regnet helt och hållet, vilket är skönt. Bakade specialchokladbollar innan så sitter nu i min säng, myströjan är på, jag äter chokladbollarna, dricker vaniljlatte och tittar på Paradise Hotel.. jag klagar inte.

The best thing about a rainy day.


Don't you know love is too hard to break.


Bloglovin'

Eftersom ni har blivit betydligt fler som nu läser min blogg dagligen tänkte jag bara meddela er om att ni även kan följa mig via Bloglovin.com, för er som missat det. Gulliga ni!

bloglovin


Angel hair and schrimps


Unforgettable. Wonderful.

28 maj 2010. Ja vad vore en bal på slottet om inte helt underbar.. minns och ler!




Med farmors stickade vantar.



Two satellites.

And I never was smart with love. I let the bad ones in and the good ones go. But I'm gonna love you like I've never been hurt before. I'm gonna love you like I'm indestructuble. Your love is ultra magnetic and it's taking over. This is hardcore. And I'm indestructible. [...] It's just us, we ignore the crowd dancing. Fall to the floor. Beats in my heart. Put your hands on my heart.

I'm going backwards through time at the speed of light.

Idag står det lax och pressad potatis på dagens matsedel. Riktigt gott!

Äntligen är du min!



Nytt från Zara.



RSS 2.0