Det verkliga spelet.

Någonstans mellan kär och lek har jag allt att vinna och ingenting att förlora. Trots ärren slår mitt hjärta, och det slår ett extra slag när det möter ditt. Varför är en fråga jag ständigt ställer mig då du skapade såren. Men jag antar att det behövs ett slut för att gå vidare och trots smärtan som en gång var hoppas jag att vi inte ens har börjat än.


A break in the middle of the week.

Är Standby från jobbet idag så passade på att ta en välbehövd sovmorgon och därefter gav jag mig ut i höstvädret. En långpromenad med min ögonsten var inte alls fel, trots kylan och blåsten.


After a glas or two

I lördags firade vi fina Emma. Det blev en lång kväll med det bästa sällskapet, underbar mat, några glas och massor av skratt.




An ordinary day.



Har precis kommit hem från ytterligare en arbetsdag. Trött och sliten tjej, ohja. Men nu är det onsdag och mer än halva veckan har gått vilket innebär att helgen återigen närmar sig, oerhört skönt!

Saturday. Night.





Nu ska jag byta om och göra mig iordning för kvällen. Festligheter är det som gäller och jag är oerhört taggad. Ha en grym lördagkväll denna vårdag i oktober!

Such a beautiful day.


Blev några misslyckade timmar i stan idag. Jag var ute efter något att ha på mig till ikväll men åkte sedan tomhänt hem.. fast det var riktigt skönt att gå i stan idag ändå måste jag säga, mycket folk och helt underbart väder så det vägde upp stadens utbud, lite iallafall.

RSS 2.0