Happy Halloween!




I'm just saying: Oh My Gosh!

Efter en oerhört lång och allmänt kaotisk dag är jag nu hemma och det ska bli galet skönt att lägga sig i sängen och sova, ni anar inte.
Gick upp vid halv 8 imorse, halv 8 en lördag - Sara Ragnvaldsson, ja ni läste rätt. Tanken var nämligen att jag skulle träffa Elin i DC kl 10 för shopping och andra trevligheter. Men inte då, kl 10 i DC kunde jag ju glömma.. var någon komiker eller något annat tror jag som skulle uppträda idag så varenda metro var fullproppad med människor, och då menar jag verkligen fullproppad. Det var näst intill omöjligt att ta sig på ett tåg, och jag överdriver inte. Det tog närmare två timmar för mig att ta mig till DC och när jag väl var framme så dog min mobil (förvånande?). Efter många misslyckade försök med att få igång mobilen och kunna ringa Elin, några varv inne på Forever 21 och H&M letandes som en tok så ser jag Elin på andra sidan vägen, lycka!! Efter två timmars försening kunde vi äntligen umgås, shoppa och äta hamburgare på Hard Rock. Men här är inte äventyret över,  oh nej.
Vid halv 3 då Elin var tvungen att bege sig hem så tänkte jag ta metron till en bekant som bor här i DC som jag hade bestämt att jag skulle träffa strax efter kl 4. Men eftersom jag aldrig varit hos henne förut så tänkte jag att det var bra att vara i god tid med tanke på att jag lär virra omkring en stund innan jag hittar rätt hus. Men tror ni inte att alla tusentals människor var på väg hem då? Joho då minsann. Jag insåg därmed att det var kört att ta metron så ställde istället in mig på att jag hade en LÅNG promenad framför mig. Utan varken karta eller kompass begav jag mig ut på gatorna här i DC och försökte hitta till en metro station som ligger två stationer ifrån den jag var, för att sedan därifrån försöka ta mig till rätt addres. Och tro det eller ej men efter över två timmars promenad, två "ursäkta vet du hur jag tar mig dit?"-frågningar och inte en enda "oj, jag är helt fel och måste vända" så var jag framme. Stolt tjej!
Men nu är jag galet trött kan jag lova.. oj vad jag har gått, väntat, köat och trängts med folk idag, usch! Jag varnar alla för att ta metron en dag som denna.. Elin hörde av en gubbe att det på Twitter var det över 200 tusen anmälda till den här föreställningen eller var det nu var. Förstår ni? Över 200 tusen på bara twitter.. Helt galet! Inte undra på att det var helt omöjligt att ta sig fram via metro. Och till råga på allt var det även en massa Halloweenfirande i form av parader och liknande, samt någon demonstration inför valet tror jag. Trots att jag gick genom i princip hela DC (överdrift jag vet, men känns så) så såg jag inte en enda Apple Store så jag kunde köpa min Iphone 4, får se om jag kan försöka göra det imorgon istället. Hoppas!
Har dock inga kort från dagen, glömde helt av kameran i väskan mitt i allt kaos men ska försöka vara desto bättre imorgon, men först, en riktigt god nattsömn!

.



Inuti är du fjäderlätt och vit.



Idag är det helt underbart höstväder ute, över 20 grader och sol. Hoppas vädret håller i sig över hela helgen, hade helt klart varit pricken över i:et.

Daylight comes in the nick of time.



Jag vill ha lördag idag!

Längtar något enormt till helgen nu kan jag meddela. Är sjukt shoppingsugen på alla sätt och vis och ser galet mycket fram emot en heldag med Elin inne i DC bestående av shopping, mat och återigen shopping. Längtar även efter min Iphone 4 som jag förhoppningsvis lyckas köpa på lördag.. wiiie. Ge mig lördag nu!

I can still feel you in my bed. Near me. Touch me. Feel me.


Efter en oerhört lång och inte allt för rolig dag ska jag nu äntligen få sova, glömma dagen som varit och hoppas på en betydligt bättre morgondag. Och om inte annat så är det ju snart helg, oj vad jag längtar!!

Svart!


Idag är jag svart från topp till tå, vilket känns väldigt passande just denna dag. Det regnar nämligen ute och jag blev påkörd med bilen imorse.. ingen bra dag!

Besöksrekord!

Idag har mitt besöksrekord mer än fördubblats, tummen upp för det. Så jag tänkte bara säga till er nya läsare att ni är varmt varmt välkomna och jag hoppas att ni stannar. Underbara ni!

Do you see how much I need you right now?


We don't remember the days.



When you walk away I count the steps that you take.



Stolt!

Igår gjorde jag återigen en stor plåt med müsli. Så sitter just nu och äter en ordentlig frukost bestående av egengjord müsli, yoghurt, banan och apelsinjuice, inte alls tokigt kan jag lova.


I wish you were here.



This time we'll take it slow.


Marken utanför är nu helt täckt av löv, och där den inte är det ligger det stora lövhögar vid sidan om. Måste säga att det är oerhört vackert. Igår gick jag och barnen förbi en trädgård där inte ett enda löv var bortkrattat, så det var väl ett lager på minst 10 cm med röda, lila, oranga och rosa löv, riktigt fint. Tyvärr hade jag inte med mig kameran då ..

One gift. A thousand fantasies.

Sitter just nu i soffan och tar det allmänt lugnt. Tittar igenom nya Victoria Secret som kom med posten idag, dricker vaniljlatte och lyssnar på skön musik.

Höstrea på Nelly.com

Idag har Nelly.com's hemliga höstrea startat, och jag har turen att få dela med mig av den tillsammans med er läsare. Ni går in på hemsidan (trycker på bilden nedan) och använder er av lösenordet: FALLSALE så kan ni smygstarta med att handla på rean: Över 20.000 plagg - 50%-75% rabatt.


Om exakt en vecka...

... är det Halloween. Och såhär ser det ut i var och varannan trädgård här i Usa, och har gjort i ett antal veckor tillbaka. Vart man än går så ser man pumpor, spöken, skellet, gravstenar och andra läskiga föremål.





Mysig lördagkväll!



Ligger nu i sängen och ska alldeles strax sova, ska ju trots allt upp och börja jobba 9.30 am imorgon. Men måste bara säga att jag har haft en helbra kväll! Först blev det restaurangbesök med oerhört god mat; kycklingbröst, någon slags potatismos och sparris. Därefter gick som sagt jag och Stella på bio; Life as we know it. Riktigt bra film.. om ni inte har sett den så gör det, sjukt jävla bra! Såg även trailern till nya Harry Potter-filmen.. wiie, den ska ses på 3D nu november, helt klart.

Life as we know it!

Nu blir det restaurang och bio, me like!

En vacker oktoberdag i Bethesda, part 2












En solig höstdag i Bethesda, part 1










Måste bara meddela att amerikaner är allt bra roliga människor. Var inne på Starbucks och köpte en frappuccino tidigare idag. Och vet ni vad som fanns där? Jo vid bananerna låg det en skylt där det stod hur många kalorier en banan innehåller. Så tänk er för innan ni köper en banan, jag menar, är det verkligen värt mellan 90 - 160 kalorier, det är frågan? Sedan när jag gick ifrån Starbucks gick jag förbi en Cupcake affär, och vet ni vad? Det var kö för att komma in i affären.. folk stod alltså i kö för att komma in i en affär där de kan köpa en cupcake. Alltså, amerikaner räknar hur många kalorier en banan innehåller samtidigt som de köar för att komma in i en affär och köpa muffins.

Everything that I do reminds me of you.


Med tanke på att det var betydligt varmare ute än vad jag trodde så fick kavajen hänga på väskan hela tiden. Svart från topp till tå inklusive scarf räckte gott och väl.. Förstår mig inte riktigt på vädret här, men men, jag ska väl inte klaga, det är ju trots allt varmt och skönt.

It just might be an angel come knocking at your door.

Nu ska jag bege mig ut i det fina höstvädret. Tror det blir en promenad ner till Bethesda för att tillbringa några timmar där. Dock blir det nog inte jättemycket shopping utan mer bara utforska stället.. har ju fortfarande inte satt min fot i den gamla delen än så är nog dags nu. Självklart åker även kameran med så ska försöka ta en del fotografier som jag kan visa er sedan.


Autumnal!


Jag vet att det här långt ifrån är en av de bästa fotografierna på en fågel, men tycker att den speglar hösten så himla bra. Och höst är precis vad det är nu.. har varit först den här veckan som jag har känt att hösten verkligen har anlänt, på riktigt. Fast ska jag vara ärlig så tycker jag enbart att det är mysigt.. få ta på sig varma, gosiga tröjor och vira in sig i stora, mysiga och stickade halsdukar är inte alls fel.

Hur misslyckas man med att göra scones?

Jo man har en amerikansk ugn så att man ställer in temperaturen på helt fel grader, vilket leder till att de måste gräddas i närmare en timma tills de är klara. Inte bra och inte gott!

Dum av dig!

Idag är det betydligt kallare här i Chevy Chase, även om det långt ifrån är som hemma i Borås med snö och allt. Termometern stod på runt 10 grader i skuggan när jag tittade tidigare idag, men det är trots allt ganska kyligt.. så är nog dags att börja använda jacka på riktigt nu.

Röd panda!

Hur underbar är inte den här lilla röda pandan på en skala? Jag tycker att den är hur mysig som helst, hade mer än gärna haft en sådan liten filur att gosa med.

The likes of you again.

Har äntligen fått mitt paket från mamma och pappa. Det innehåller lite kläder, jackor, skor och andra bra att ha saker som inte fick plats i min resväska eller som jag helt enkelt inte tänkte på att ta med.

The story so far.

Mina nya träningskläder. Det här känns riktigt bra måste jag säga! Har dock fyra gråa t-shirtar, inte bara en, men ska klippa om dem lite har jag tänkt.. resultaten får ni se imorgon, och då även kläderna på.


If I ever leave this world alive.


Lunch!


Sitter just nu i soffan, äter lite sen lunch och tittar på Pippi Långstrump firar jul, inte alls fel. Var tidigare idag iväg och köpte träningskläder, äntligen. Nu är det bara träningsskor kvar..

The National Zoo, part 2




The National Zoo, part 1








Pandorna och gorillorna var lite fräckt att se. Dock lyckades jag inte få några bra fotografier på någon utav dem. De på pandorna blev bara allmänt dåliga och gorillan satt inne i sin bur och gömde sig, riktigt tråkigt. Men den röda pandan (första fotot) var helt underbar. En jättesöt liten filur som jag inte ens visste existerade.

För sent för Edelweiss.

Nu blir det potatisgratäng med lövbiff, någon bra film och så ska jag försöka redigera lite fotografier från igår med.

Sneak Peak - National Zoo


My head is spinning all around.

Sitter just nu i min säng, helt slut i både kropp och själv, och försöker rensa fotografierna som jag tog i djurparken tidigare idag. En bra bit över 450 fotografier, wish me good luck. Har förövrigt varit helt underbart väder idag, som ni kanske ser. När vi gick där i djurparken ångrade jag helt klart att jag tagit jeans och en t-shirt istället för short och linne, eller klänning..


Taggar djurparken..

Sitter just nu hemma hos Stella i mina nya pyjamasbyxor och fixar iordning mig lite smått. Om sisådär en timma eller något beger vi oss till ett zoo här i närheten för att fotografera hela dagen, och för att äta något gott. Bra söndag, helt klart!


A drop in the ocean.

På vägen ner till Friendship Heights stannade vi även och tog lite kort vid en fontän...




På vägen till Friendship Heights.




På vägen till Friendship Heights blev det en hel del fotostopp. Vi såg bland annat en cool limousine utanför en kyrka, tror det var ett rejält bröllop på g.. låg till och med en röd matta ut från limousinen.

Ralph Lauren, I'm in love.

Tanken var ju att jag skulle köpa träningskläder idag men vi orkade inte åka runt till en massa olika affärer och jag lyckades inte hitta några som tilltalade mig i de affärer vi var i så därför blev det inga. Attans! Men om orken finns där kanske det blir ett besök på en affär där jag vet att det finns bra träningskläder i veckan istället. Ska jag vara ärlig så blev det inte speciellt mycket shopping överhuvudtaget idag, vilket i och försig är bra för plånboken. Men jag lyckades iallafall hitta en svart sjal, äntligen, och ett par helt underbara pyjamasbyxor. Och det är okej att ni kallar mig töntig som köper Ralph Lauren pyjamasbyxor, men jag älskar dem och de var billiga, annars hade jag aldrig köpt dem. Men jag kan faktiskt själv erkänna att jag blivit lite av en märkestönt sedan jag kom hit..

Fiskbensfläta!


En vårdag i october.

Nu ska jag alldeles strax gå ut i det underbara vädret. Ska gå och möta Stella och sedan gå vidare till Friendship Heights där det blir shopping.

In and out of consciousness.

Har legat i min säng nu i några timmar och redigerat foton på barnen. Önskar så att jag fick lägga upp dem här och visa er, men icke då.. Nu har jag dock stängt ner alla program, ska alldeles strax även stänga av datorn och sova. Ska bli oerhört skönt att slippa ställa klockan imorgon och kunna sova ut, känner att det behövs efter den här veckan. Sweet dreams!

Mio min Mio.

Åh vad jag vill att den här dagen ska vara över, vill bara ha helg, NU. Imorgon ska nämligen jag och Stella åka runt till lite olika affärer och förhoppningsvis även undersöka en butik där det säljs billiga Converse. På kvällen blir det sedan filmmys hemma hos henne och på söndag kör vi på en heldag i djurparken.. wiie.
I och försig så ska jag inte klaga, har det ganska bra just nu med. Ligger i soffan och tittar på Mio min Mio medan N sover. Tror förövrigt att jag aldrig har sett den filmen förut, så det är lite kul.

På en dammig väg under ett träd.


October's got those orange eyes.

För första gången på jag vet inte ens hur länge så har jag idag Converse och jeans utan att jeansen är upprullad. Stort! Haha.

Daylight comes in the nick of time .

Piece by piece, it all falls away. All this beauty, all this magic 'til there's nothing there. If only love was enough, I could reach you, I would reach you.

I know I'm not tired of you, but maybe you got tired of me. It seems like every little thing I do makes you pull yourself away. So I'm waiting for the sun, but you only see the grey. Oh no - won't you please come on home?

Oh, I've been missing you, you got lost along the way. Oh, maybe you aren't lost; it's still in you some way. If only love was enough, I could reach you, I would reach you.

Ett alltid lika tragiskt farväl.



Insåg idag att mina favorit "slappa-hemma-allmänt goa"-jeans har gjort sitt nu. Tragiskt men sant. Hålet på fel ställe har utökats till två och de har blivit alldeles för stora, så nu måste jag nog tyvärr sluta använda dem och lägga dem åt sidan. Tror i och försig att jag har haft dem i närmare sex år nu så det är väl kanske inte speciellt konstigt att de ser ut som de gör.

Just the way you are.


En bra start på dagen!


Egengjord müsli, banan, yogurt och ett glas apelsinjuice, helt klart en bra start på dagen. Idag är det dock inget vidare bra väder utan regn, regn och åter regn, vilket leder till en mysig och lugn innedag med min älskade lillpojk.

Dream a little dream of me.


På en betonglagd äng bad du mig ta kärlek lätt som en vind.

Kom precis in från en långpromenad med Stella och hundarna. Det blev en oerhört känslosam och händelserik promenad, fylld med både tårar, skratt och äcklade miner. En av Stellas hundar hittade nämligen ett dött djur som han sedan tyckte det var jättekul att gå runt och bära på.. vi tror att det var en pungråtta eller liknande, vi såg en tass och vad vi tror var en del av ansiktet, riktigt äckligt.





Man måste dö några gånger innan man kan leva.


Som ni kanske ser är mina ben helt sönderbitna av myggor. Har aldrig haft såhär många myggbett förut. Har tre stycken endast på min högra knäskål.. inte kul. Men det positiva är att de inte kliar speciellt mycket, som tur är.

The Terminal.

Ligger just nu i sängen, målar naglarna och tittar på film. Ska sova alldeles strax så att förkylningen som jag känner är på väg förhoppningsvis försvinner innan den hinner bryta ut.


Solens underbara strålar.



Har suttit ute i solen (mellan en svensk och en amerikansk flagga) och njutit en stund, pratat med underbara Josefine på skype och ska nu ta en välbehövd dusch. Ska även försöka hitta någon bra sida så att jag kan se Sverige - Holland live på internet.

Jag kom att tänka på dig nu.

Köpte dessa två nagellack i helgen. Är inte det högra hur fint som helst?! Älskar färgen. Ska försöka måla naglarna nu innan jag lägger mig, så får ni förhoppningsvis se resultatet imorgon.

But it was just a dream.

Well it was just a dream, just a moment ago. I was up so high looking down at the sky. Don't let me fall. I was shooting for stars on a Saturday night. They say what goes up must come down, but don't let me fall. [...] Cause I'm gliding up there. Oh so very high that if the clouds were to drop me than I'd fall out the sky.

En riktig bakdag!

Idag har det varit en riktig slappardag. Jag och Stella har tillbringat hela dagen i hennes kök, bakat, ätit och bara tagit det allmänt lugnt. Vi gjorde galet mycket müsli för några timmar sedan, sen bakade vi kanelbullar, min glutenfria deg smakade dock fruktansvärt äckligt så jag slängde alltihop och gjorde chockladbollar istället. Till middag gjorde kokade vi majskolvar och ris, enkelt, snabbt men ack så gott. Nu sitter vi här vid varsin dator, lyssnar på bra musik, pratar och äter chockladbollarna medan Stellas bullar gräddas i ugnen.





Söndag, sköna söndag.

Idag är det en riktigt typisk söndag. Jag och Stella tog en sovmorgon, galet skönt. Hon gick ut med hundarna, vi åt frukost och sedan har vi inte gjort någonting alls.. vi har bara suttit vid våra datorer, tjatat och haft det allmänt lugnt och skönt. Men om en stund ska vi bege oss mot affären, köpa ingridienser och sedan baka kanelbullar och chockladbollar, mums vad gott det ska bli!

Sommaren har återvänt till DC.



Idag har det varit en helt underbar dag. Klarblå himmel, strålande sol, varmt och bara allmänt bra. Jag ångrade mig en aning att jag packade ner min svarta långklänning igår, för det var lite för varmt...

För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Idag åkte jag och Stella runt och gick på lite olika superaffärer som hade allt och lite till, till sjukt bra priser. Tro det eller ej kom jag dock endast hem med en påse innehållande två par skinnhandskar. Ett par Ralph Lauren och ett par andra för $40 .. alltså runt 280kr för två par äkta skinnhandskar varav ett R.L. Jag är nöjd, sjukt nöjd!

Ikea!

Igårkväll var ju som sagt jag och Stella på Ikea här i Maryland. Riktigt trevligt kan jag lova.. dock blev jag galet sugen på att köpa inredningssaker. Förutom att jag åt min efterlängtade lax fick jag även med mig Marabou mjölkchocklad och en påse med saltlakrits. Efter några timmar på Ikea åkte vi till Starbucks Coffee och köpte varsin latte och sedan åkte vi runt i College Park där Stella visade mig delar av University of Maryland, vilket bestod av riktigt pampiga byggnader - dock har jag tyvärr inga kort på dem. Därefter blev det mys och en massa ätande av sötsaker hemma hos Stella innan vi slutligen somnade.




Brunch!


Imorse när jag hade kört tjejerna till skolan blev jag ledig i några timmar eftersom farmorn tog med sig N till ett lekställe. Därmed blev det några extra timmars sömn för min del, riktigt skönt.
Nu har jag lagt N så han sover sött. Jag själv har ätit Brunch precis eftersom sovmorgonen ledde till att jag inte åt någon frukost. Men med tanke på att jag taggar inför lax på Ikea ikväll så passade det alldeles utmärkt idag.

Diamonds on the inside.


Fem punkter: Usa vs. Sverige

Nu har jag snart avverkat en månad här i Usa, varav tre veckor i DC, vilket är helt sjukt. Jag menar, det var nästan en månad sedan jag träffade alla er underbara människor där hemma och som jag lämnade svensk mark.. helt obegripligt, men sant. Och med tanke på detta tänker jag nu skriva fem punkter med olika reflektioner, saknader och amerikans vardag.
1. Jag hatar rödljus och har därmed kommit på att jag älskar Sveriges alla rondeller. På vägen till tjejernas skola är det hur många rödljus som helst och jag fullkomligt hatar dem eftersom de förmed sig väntan och köer.. Tummen upp för Sveriges rondeller!
2. Jag ska aldrig med klaga på Västtrafik om det inte handlar om pengar. För Västtrafik är dyrt, det är det, men ack så bra. Med tanke på att jag åkte buss i princip varenda dag till skolan där hemma så var det inte många gånger man behövde vänta, och var bussen sen så rörde det sig om max 10 minuter förutom vid extrema tillfällen. Här har jag hittills inte åkt en enda buss som har varit i tid.. Bussar har inte kommit och jag har fått vänta i över 20 minuter varenda gång (som tur är åker jag inte buss speciellt ofta). Det enda positiva med bussarna här är att de är billiga.. kostar $1.70 (ca 12kr) vilken station man än ska till.
3. Ekorrar, ekorrar, ekorrar.. överallt springer det ekorrar, svarta som bruna. Har aldrig sett så många ekorrar i hela mitt liv som jag har gjort under mina veckor här i Usa.
4. Samma sak som med ekorrarna gäller utryckningsfordon så som; ambulans, brandbil och polisbil med sirener och blåljus på. Det är helt galet.. varje dag möter jag minst ett av dessa fordon i full fart.
5. Sverige är ett väldigt vackert folk måste jag säga. Inte för att utsidan är det viktigaste här i livet men under min tid här i Usa har jag hittills inte sett en enda snygg kille, inte en enda.. hur sjukt är inte det?! Dock finns det gott om snygga bilar istället. Så mitt ögongodis nu för tiden är alla dessa snygga bilar.. ojojoj. Blir galet sugen på att själv köpa bil, en riktigt snygg då såklart.

Shock to the System.


Nu ska jag krypa ner i sängen, titta på det nyaste Grey's Anatomy-avsnittet (eller det senaste som finns på Icefilms) och sedan sova. Ska bli hur skönt som helst kan jag lova.

Med ena foten utanför.

Det var inte riktigt lika skönt att ta ett bad som jag hade tänkt mig eftersom badkaret var alldeles förkort för mig. Sitter upp på korten nedan så då förstår ni kanske att badkaret var mer anpassat till barn än vuxna och därmed inte jätteskönt att ligga i..

Cause you're amazing, just the way you are.

I förmiddags kom Stella över en stund. Vi busade med N, badade honom och åt lunch. Jag lagade pasta och räkor till oss båda, riktigt gott måste jag säga.. dock är jag sjukt mätt nu. När vi badade N blev jag själv riktigt sugen på ett bad så jag ska faktiskt passa på att ta ett långt och varmt bad nu medan lillkillen sover.. ska bli oerhört skönt!

Been in two places at once.

Kom precis in från en riktigt lång promenad tillsammans med Stella och hennes två hundar. Vi gick ända ner till Washington DC vilket innebär att jag nu även har varit på två ställen samtidigt, både i Maryland och DC, stod nämligen med en fort i vardera delstat.. lite coolt ändå. Dock har det verkligen blivit kallt här nu, helt galet hur snabbt det har gått. Förra veckan var det varmt och jag kunde gå barbent men nu fryser jag i jeans och tröja. Vet att det är betydligt kallare hemma i Sverige så ska väl inte klaga, jag kan ju trots allt gå i skinnjacka på kvällen utan att frysa men mina händer är som is, måste köpa mig ett par vantar!!

Waiting on an Angel.

Nu ska jag och N bege oss till biblioteket för sång- och lässtund.

The human life is made up of choises.

Har legat i min säng och tittat på serier i princip ända sedan jag slutade arbeta idag. Först tittade jag på de två senaste One Tree Hill-avsnitten och grät som ett litet barn. Och nu har jag precis tittat på det nästsista avsnittet av Grey's Anatomy säsong 6, och trots att jag tyvärr vet hur sista avsnittet på säsong 6 slutar så måste jag bara se det nu. Är i någon slags chock just nu nämligen och lär inte kunna somna förrän jag sett mer, mer, mer.. Gaah, vad Grey's är bra, det är helt galet!

All you need is love /Mickey


Nu bär det av ut i höstvädret för att åka och hämta tjejerna från skolan. Därefter blir det middag och sedan en riktigt lugn och skön kväll. Jag tror allt att jag ska krypa ner i sängen och se på serier fram till dess att jag somnar. Hur bra låter inte det?!

Never knew I needed.


I see the best of me inside your eyes.

You make me smile like the sun. Fall out of bed. Sing like bird. Dizzy in my head. Spin like a record. Crazy on sunday night. You make me dance like a fool. Forget how to breathe. Shine like gold. Buzz like a bee. Just the thought of you can drive me wild.

Fortsättning på en mycket bra fredag.

Efter NHL-matchen i fredags begav vi oss till en restaurang där vi åt tappas. Det blev goda små potatisar med riktigt goda vitlöksräkor och kyckling (först fick vi dock in bläckfisk men det misstaget rättade vi till ganska snabbt). Det var en riktigt mysig och bra avslutning på en fantastisk fredag!




All the sweet little cupcakes.




Idag hade vi som sagt lite kalas för C. Det var presenter, det var mat och det var allmänt trevligt. Som tur var kom även Stella och sen har vi tillbringat hela dagen ihop. Först fixade jag hennes naglar, sen tog vi oss en promenad till Bethesda där vi köpte godsaker och här hemma blev det film - Prinsessan och grodan, samt en massa prat. En lugn och skön söndag med andra ord. Imorgon är det dock måndag igen och en ny arbetsvecka tar fart men har haft en riktigt, riktigt bra helg så jag ska väl inte klaga. Men nu måste jag sova, klockan börjar bli mycket .. Godnatt!

The Capitals !

Nu äntligen får ni se kort ifrån fredagens NHL-match tillsammans med J och E. Och förstår ni hur stolt man kände sig över att vara svensk när Bäckström gjorde mål ?! En helt galet underbar kväll var det, och det ska helt klart göras om! Dock åker ju J hem nästa helg tyvärr.. men jag och E ska förhoppningsvis gå på flera matcher nu under året. Ska bli riktigt kul när serien drar igång på riktigt med och man kan se de där toppmatcherna, längtar!





Exclusive - Authentic - Original

Var inne på Disney Store igår. Hur mysig affär som helst. Hade kunnat köpt med mig hur mycket som helst men fick försöka stoppa mig genom att säga till mig själv "Jag är 19 år inte 9" om och om igen. Men det blir absolut ett återbesök inom en snar framtid, det kan jag garantera, haha. Förutom att jag köpte mina presenter till C där fick jag med mig en egen lite grej i påsen, men den får ni se senare.. Och tills dess får ni njuta av påsen, jag menar, hur underbar är inte den då ?!

Make a wish upon a star.

Har nu suttit och slått in födelsedagsbarnet två presenter som hon ska få av mig imorgon. Med tanke på att det blev en hel del pyssel och lim istället för tejp tog det på tok för lång tid.. tänkte ju lagt mig tidigt ikväll, men icke då. Är dock ganska nöjd över resultatet, hoppas C blir det imorgon med bara.

Hockeykorten får som ni kanske förstår vänta till imorgon för nu måste jag sova.. kalas redan kl 11 imorgon förmiddag ju. Godnatt och sov gott!

But it's a heartless drug I'm addicted to.

Kom självklart hem med några påsar även denna dag. Någon som är förvånad? Montgomery Mall var ett riktigt stort köpcentrum med massor av affärer. Och eftersom jag har blivit galen i ringar kom jag nu hem med hela tre stycken från Forever 21. Kameran är dock lite stor men tyckte den var så jäkla cool så var bara tvungen, och de andra skönheterna gick ju inte att motstå, och speciellt inte med tanke på att de kostade runt 10 kr/styck. Måste bara säga att jag åt världens godaste sushi idag med. Har inte vågat mig på att äta sushi på något annat ställa än Eest i Borås innan eftersom det är grymt där, men idag alltså, ojojoj.. Det finns inga ord för hur gott det var. Lär garanterat bli sushi en dag i veckan nu framöver, underbart gott!


De två S:n ..

Nu ska jag ta mig till Montgomery Mall (tror det heter/stavas så) för att möta upp Stella. En dag fylld med shopping och sushi står nämligen på schemat. När jag kommer hem sedan lovar jag att visa en massa kort från gårdagskvällen.

C-A-P-S Caps Caps Caps

Kom hem från en helt underbar kväll för knappt en timma sedan. Det var NHL, det var god mat, det var Jacqueline, det var Elin.. Det var riktigt bra med andra ord!


NHL i DC.

Nu bär det alldeles strax av mot metron som ska ta mig till Jacke och Elin. Vi ska sedan ta oss vidare mot Verizon Center där vi ska se på NHL; The Capitals vs. Columbus Blue Jackets. Efter sisådär 2-3 timmars ishockey blir det förhoppningsvis mat på någon god restaurang. Ser fram emot kvällen som ska bli hur kul som helst!

RSS 2.0