Consious Collection.

Efter två olika H&M-butiker här i NYC blev de till slut mina, de fina, virkade, vita shortsen.

Central Park


Efter frukosten imorse begav vi oss till Central Park. Väl där blev det en spontan tur med häst och vagn genom hela parken innan det sedan blev shopping. Först gick vi till oerhört fräcka Apple Store som ligger under marken och därefter blev det några timmar upp och ner längst Fifth Avenue innan det slutligen blev en efterlängtad sushilunch.

Broadway - The Lion King




Unbelievable and fuckin' amazing!
Har precis kommit tillbaka till hotellet efter en helt underbar, magisk och fruktansvärt overklig kväll. Var på Broadway och tittade på Lejonkungen, vilket helt klart var något av det bästa jag någonsin sett och troligtvis även kommer att se. Men nu är både kroppen och själen helt slut, sängen nästa med andra ord.

Onsdag.








Empire State of Mind...

... eller ja, Empire State Building. Visst är det en av de mäktigaste vyerna? Som jag skrev tidigare är detta foto då taget på Empires State Buldings 86:e våning. Magiskt!

Tisdag.


Idag har vi varit och tittat på FN-skrapan, New York Public Library och åkt upp till 86:e våningen i Empire State Building. Sedan har vi även hunnit med en del shopping på bland annat Macy's och H&M. En lång och mycket bra första riktiga dag här i New York med andra ord. Enda negativa är vädret, men tror och hoppas att det blir bättre nu resten av veckan.

New York Public Library.




Svart och silver


Närmar mig New York med stormsteg.

Var på Giant tidigare i veckan och laddade upp inför dagens bussresa med några nya tidningar. Dock fick några av dem stanna hemma på grund av för mycket packning, som alltid när det gäller mig. Ordet lagom existerar inte när jag packar..

One hand in the air for the big city.






Jag lyckades, till slut.


Jo men se här, till och med jag lyckades packa till slut. Dock kan jag meddela att alla väskor är i princip så fulla de kan, men ska man till New York så ska man, eller ?!

BoltBus - From D.C. to NYC


Sitter nu på bussen mot New York, hur underbart som helst. Även om jag tyvärr inte kan säga detsamma om just bussresan i sig.. sitter en snarkande okänd kille vid min sida som vilken sekund som helst kan falla på mig (är dödligt nära just nu) och då lovar jag er att jag mosas. Ja, jag tror nog att ni förstår situationen...

Försöker iallafall att packa.


Varför är jag så extremt dålig på att packa? Vill ha med mig allt och tar alltid med mig alldeles för mycket.. men den här gången försöker jag tänka smart men ack vad svårt och tråkigt det är. Som ni ser har jag en hel hög med kläder på sängen och en näst intill tom resväska, bra där. Högen på sängen har jag förövrigt redan gått igenom och sorterat bort plagg mer än en gång, men ska göra det några gånger till och sedan ska jag nog minsann lyckas packa jag med. Imorgonbitti bär det iallafall av och jag längtar något enormt, wiiie!

Lördag - All Fired Up

Imorse ställde jag klockan på åtta och strax i tio var jag på gymmet för ett yogapass. Bra start på dagen, och helgen. Sedan mötte jag upp Stella i Bethesda där det blev lunch och sedan en riktigt mysig eftermiddag. Vi gick till All Fired Up som är en liten måla/mosaik/pyssel-butik. Vi var dock inte ensamma om att spendera denna regniga lördag där, när vi kom var det helt fullt, bland annat av ett barnkalas för en massa sjuåringar. Men vi fick ett bord iallafall och sedan satt vi där i över tre timmar och målade, riktigt trevligt! Dock ska våra oerhört vackra skålar/fat lackas så ska hämta ut dem om en vecka.









270 grader via iphonen.






Sitter ute i gräset och njuter av solen medan N cyklar omkring. Dock ska vi nu gå in för lunch och sedan blir det sängen för den lille.

De efterlängtade laxrosa shortsen.


När jag var inne på Forever21 förra lördagen hittade jag dessa rosa shorts. För några månader sedan spanade jag nämligen in ett par liknande på Zara men jag var för seg, eller för ekonomisk (?), så de hann ta slut. Har velat ha ett par sedan jag såg den här bilden för ett antal månader sedan nämligen. Därmed blev jag riktigt glad när jag fick syn på dessa för en småpeng som pricken över i:et. Dock var de rosa slut i min storlek så slog till på de vita istället. Men dagen efter begav jag mig till en annan Forever21 affär och till min lycka så fanns de där. Så nu är jag ägare av både de rosa och de vita. Känns bra!

Just nu!


Torsdag






Bikinin är på och jag ligger just nu ute och bara njuter. Det är i princip inte ett enda moln på himmeln och solen är underbar.

Korall


Blev några köp på Forever21 i helgen. Bland annat detta korallfärgade linne.

Lugn och skön söndag.


Strax efter lunchtid tog jag en promenad ner till Bethesda där jag sedan för första gången tog metron till White Flint och dess mall. Dock var det en riktig flopp, så aldrig mer. Jag tog därmed snabbt metron tillbaka och åkte till mitt kära Montgomery Mall istället. Där hann jag med sushi och lite shopping innan mitt skoskav tvingade på mig på bussen hem igen.

Lunch i Chinatown via iphonen








När jag kom in till D.C. mötte jag upp Elin och Lissy vid metron. Därefter begav vi oss till Chinatown för lunch och det blev helt underbar sushi. Sedan gick vi mätta och glada vidare och tillbringade eftermiddagen i olika affärer och gjorde av med pengar.
Ber om ursäkt för halvdåliga iphonefoton men jag har blivit så lat. Jag menar, det är så smidigt och bekvämt att fota med iphonen att jag näst intill jämt gör det, men bättre än inga foton alls iallafall.

Lördag!


En liten smygtitt sådär.




Nu sticker jag till metron för att bege mig in till D.C. och Georgetown. Ska möta upp Elin och några av hennes vänner och så blir det nog shopping och Cherry Blossom Festival tror jag allt. Ha en fin lördag!

You're from a whole other world...

...A different dimension. You open my eyes and I'm ready to go. Lead me into the light. Kiss me, kiss me. Infect me with your love and fill me with you passion.

Röd. Näsa.






Solbränd näsa, jo man tackar ja. Efter lunchen så gick jag ut och satte mig i solen, hur underbart som helst. Tillbringade några timmar där och det syns nu kan jag lova, på gott och ont, haha. Men oj vad härligt! Hoppas innerligt att det här bara är början och att värmen är här för att stanna. Man blir ju så mycket gladare av lite färg på näsan. Hoppas er torsdag har varit bra den med! Nu går vi mot helg, jaarå.

Just can't get enough.


Soltimmar.


Vilket underbart väder! Sitter ute i solen och njuter så det står härliga till och har gjort sedan lunch, helt fantastiskt!

Morgonstund har guld i mun.








Har tillbringat förmiddagen på biblioteket i D.C. och även på lekplatsen bredvid. Vädret är nästintill lika skönt som igår, dock mulnade det på när vi begav oss hemåt nu men hoppas att det försvinner lika snabbt som det kom så att jag kan gå ut och njuta av solen efter lunch igen.

American Pancakes!


Nu blir det brunch bestående av amerikanska pannkakor med banan och hallon.

Idag vill jag hem och dansa med dig.




22.30 - 26 grader


Klockan är just nu 22.30 och det är 26 grader ute, hur underbart som helst. Dock tror jag att det tyvärr lär börja åska och blixtra riktigt rejält när som helst men har jag tur hinner jag somna innan dess. Som ni kan förstå har alltså vädret varit helt fantastiskt idag. Det har varit runt 30 grader, blå himmel och en stekande sol - lycka på hög nivå!! Så när jag hade ätit lunch och bakat tidigare idag gick jag ut och satte mig i solen och bara njöt. Dock hindrade min förkylning mig från att njuta fullt ut men förhoppningsvis blir vädret bara bättre och bättre och likaså min förkylning.

Superstylisten






Ligger just nu i sängen och tittar på Superstylisten Jonas, älskar't. Vet att min bror skulle sucka och blänga med ögonen ganska rejält åt mig om han läste det här nu men jag tycker faktiskt att det är riktigt bra och framför allt kul. Så för er som inte har sett det tycker jag absolut att ni ska gå in på tv3.se och titta på det. Tror dock att man antingen älskar eller hatar det, haha.

If I say please ?!

Jag vill bli frisk. Jag vill inte ha en ömmande och röd näsa pga att jag måste snyta mig konstant. Jag vill inte hosta något mer. Jag vill kunna andas normalt. Jag vill kunna gå till gymmet och träna. Punkt slut.

Yummy!


Ställde mig i köket och bakade kakor och muffins tidigare idag. Kakorna var första gången jag gjorde och de blev faktiskt riktigt goda. På dem är det både vit choklad och mjölkchoklad.

Monday morning.




Och så var det måndag igen. Dock visar iphonen att det ska vara runt tjugo grader och sol i princip varje dag. Idag ska det till och med bli upp mot 25 grader, så jag klagar inte utan håller tummarna för att det stämmer istället.

Lyckliga gatan.







Har haft en helmysig och skön helg i D.C. Det har varit svensk jättegod mat, svenska filmer och andra trevligheter som har fördrivit timmarna. Det är verkligen så himla fint där, husen är supermysiga och området är underbart. Extra fint var det i lördagskväll när jag gick dit och solen höll på att gå ner. Den promenaden från metron till huset är sisådär tjugo minuter som alla borde gå, just för att se hur vackert det verkligen är, näst intill magiskt. Och om någon undrar så nej, det är inte Vita Huset utan en musikskola.

När en stannfågel ger sig av.


Nu ska en förkyld Sara bege sig till D.C. för myskväll. Tror det är god mat och film som står på schemat, ska bli riktigt trevligt. Hoppas ni också har en fin lördagkväll!

Bra start på dagen.


Godmorgon! Tänkte mest bara meddela att jag saknar svensk hushållsost, massor. Ni förstår ju kanske själva hur aptitlig denna gul/oranga sak är.

Förkyld!


Fy vad jag är trött på mitt immunförsvar. Har återigen fått rejäl snuva och denna gång även halsont. Hann vara frisk i en vecka (?) innan jag åkte på det igen, kul. Dock är det väl inte jättekonstigt med tanke på att lillkillen blev förkyld i helgen igen och har under veckans gång bara blivit sämre, så i förmiddags satt vi här och snorade ikapp. Känns som jag har varit sjuk/förkyld var och varannan dag i flera månader nu, usch vad det är tröttsamt. Att vara sjuk är verkligen något av det värsta jag vet!!

Den första april.


Fredag, äntligen fredag! Idag är det som sagt fredagen den 1 april vilken innebär att det nu är den månaden då jag äntligen får träffa mina älskade föräldrar igen. Efter över sju månader kommer vi återigen att ses, vilket ska bli helt underbart och lite smått oförståeligt om jag ska vara ärlig. Men om allt går som planerat, vilket jag innerligt hoppas, så ses vi om sjutton dagar och oj vad jag längtar!!

Alldeles för mätt.


Gjorde som sagt en blåbärspaj och vaniljsås tidigare ikväll. Sedan tillbringade jag kvällen framför datorn, tittade på Fenomen på kanal 5 och åt denna paj. Det var riktigt gott, men jag åt alldeles för mycket, usch usch. Nu mår jag illa, önskar att jag hade ställt ifrån mig pajen efter första portionen och vill nu inte se mat på flera veckor..

Body Talk


Arbetsdagen är över vilket innebär att jag nu ska ställa mig i köket och fixa en liten blåbärspaj med vaniljsås. Sedan ska jag lägga mig i sängen, titta på något bra och njuta av det goda. Hoppas er torsdag har varit bra!

RSS 2.0