Lunch!



Idag gjorde jag för första gången jordnötssås. Så min lunch idag bestod av ris, räkor och jordnötssås. Tycker jag var välförtjänt av detta efter en förmiddag på gymmet.

Basic


Sprang in på H&M och köpte några välbehövda basplagg igår.

Pocahontas!


Igår hittade jag denna fjäder för knappt 10kr. Med tanke på priset köpte jag både den här bruna med gulddetaljer och en svart med silverdetaljer (titta dagens - förra inlägget).

På väg mot centrum av Washington D.C.


Nu ska jag gå mot metron för att möta upp en tjej. I eftermiddag står nämligen cluster meeting på schemat, lagom peppad.

Design Shoe Warehouse

Idag tillbringade jag någon timma inne i denna underbara affär. Lyckades dock hålla mig och inte köpa någonting men lär garanterat bli ett återbesök snart och då går jag troligtvis inte tomhänt därifrån.






The Tourist!


Ligger i min säng, äter choklad och har precis tittat färdigt på The Tourist. Och Johnny Depp gör det självklart igen! Har ni inte sett den än så gör det.
Passar även på att be om ursäkt för veckans katastrofala bloggning, eller rättare sagt, icke bloggning. Men första halvan av veckan gick åt till att försöka bli frisk och andra halvan tillbringades med snö, ingen ström och därmed ingen skola för kidsen.. men jag lovar att bättra mig. Har en del inlägg på gång. Trevlig lördagkväll på er!

Galet sushisugen tjej!



Vitt fynd i läder.


Innan bion igår mötte jag upp Stella i en Secondhand-affär. Så trots att jag inte hade haft en tanke på att köpa något så ändrades mina planer ganska snabbt när jag fick syn på den här vita väskan.

No Strings Attached

Nu blir det restaurang och bio, ciao!

Fredagsmys!

Firar att det är fredag och att jag har slutat jobba med en god och hyfsat nyttig sak i ett glas.




Dresses from Nelly!

Hade jag varit hemma nu hade jag garanterat klickat hem minst två stycken av följande klänningar. Men med tanke på att jag sitter här på andra sidan Atlanten så lyckas jag hålla mig.. får gå på klänningjakt här snart istället!






Nytt från Victoria's Secret!



De här linnena från Victoria's Secret är nog de skönaste någonsin. Helt underbara!

Alltid lika underbara immunförsvar.

Tror jag håller på att bli sjuk, igen. Usch! Känns som jag har feber och är helt trött både i huvudet och hela kroppen. Vill att klockan ska gå snabbt nu så jag kan sluta jobba och därmed krypa ner i sängen och somna till någon film, och sedan förhoppningsvis vakna frisk och pigg imorgonbitti.

Tredje klockan på fyra månader.


Har varit ute efter en klocka i stil med den här i några månader nu. Så när jag fann den här i helgen och såg prislappen var jag bara tvungen att slå till.

High Heels!


Fick med mig dessa klackar hem från mallet igår.

Black and White!


Med min nya kavajliknande kofta går jag nu ut i det fina vädret (hoppas det är lika varmt som det ser ut) och tar bussen mot mallet. Shopping kan inte bli mer än rätt denna söndag! Kan förövrigt meddela att jag har träningsvärk, ohja!!

Nytt runt halsen.


Återigen kom jag hem med ett smycke från Banana Republic. Den här gången blev det en liten silvrig fjäder som kommer hänga runt min hals.

Det där magiska guldkortet...

... fullt med pengar hade inte suttit helt fel idag.




Hela eftermiddagen har jag tillbringat i stan. Har både hittat och gått i flera nya affärer som jag inte visste fanns i Friendship Heights förut. Har även tillbringat timmar på att känna, dregla och titta på väskor, skor och kläder från Gucci, Prada, Louis Vuitton med mera. Har drömt mig bort och även bestämt att en dag, då jäklar!

Just want you to know that I'm still alive!


Känner mig sjukt duktig som har tillbringat 1,5h i gymmet och gått en promenad på 50min redan innan klockan har hunnit bli 11. Nu blir det lunch och en eftermiddag fylld med shopping. Glad lördag!

Wish me good luck!

Det är fredagkväll, klockan är strax efter åtta och vad gör jag? Jo, jag ligger i min säng och laddar både mentalt och fysiskt med de två senaste Hipp Hipp-avsnitten. Om sisådär lite mindre än tolv timmar ska jag nämligen befinna mig på gymmet, rättare sagt, klockan åtta imorgonbitti börjar min träning. Klockan åtta en lördagmorgon, galet är bara förnamnet!! Ska träna med en personlig tränare för första gången och lär troligtvis dö, men man ska ju dö några gånger innan man kan leva har jag hört så det blir väl bra då, kanske. Hoppas ni har en helt underbar fredagkväll iallafall och slipper ställa klockan omänskligt tidigt. Godnatt!

I whip my hair back and forth.


Fyra månader.

Idag är det fyra månader sedan jag åkte hemifrån och lämnade Sverige för att påbörja mitt år som au pair här i Usa. Fyra månader som på ett sätt har gått oerhört fort men som samtidigt känns som en evighet. En tredjedel av mitt år är nu avklarat iallafall och vi går mot ljusare tider, vår och värme, det gillar vi!

Guldarmband i läder!


En av de få saker som fick följa med mig hem efter helgens vistelse i Annapolis var det här armbandet från H&M. Inget märkvärdigt men känns som det är ett "bra att ha-guldarmband", så jag är nöjd.

Beige!


Skönare koftor än de från Banana Republic får man leta länge efter. Här är en av de två koftorna därifrån som jag bytte till mig i julklapp.

Light Up The Night.



När jag gick till gymmet tidigare ikväll möttes jag av den omtalade snön som skulle komma idag. Trots att det då var mer snöblandat regn än snö så var det faktiskt vitt på marken och fortfarande lite snö i luften när jag gick hem någon timma senare. Ska bli spännande att se hur morgondagen blir.. kommer snön ligga kvar på marken tro? Och om så är fallet, kommer skolan då vara inställd eller åtminstone börja några timmar senare på grund av dessa max 5cm snö? Det återstår helt enkelt att se, men jag håller tummarna för att snön är borta när jag vaknar imorgon.. vill ju ha vår!!

How do you know


Det blev en välbehövd och mycket trevlig helg med Elin i Annapolis. Dock fanns ingen tid för bloggning så därav uppdateringen. Istället gick vi på bio - How do you know (dock inte värd att se tyvärr, och absolut inte på bio). Sedan blev det massvis av shopping hela helgen, eller ah shopping och shopping, jag köpte näst intill ingenting - jättetråkigt, men en massa affärer gick vi i iallafall. God mat åt vi också, det blev även en frozen yogurt bara för att Elin aldrig testat det förut, känns bra att jag har skapat ett beroende åt henne måste jag säga, haha.
Nu sitter jag i min säng och ska alldeles strax borsta tänderna och sova, har huvudvärk nämligen så har tänkt bli av med den genom en lång skönhetssömn.

Mot metron och Annapolis.

Nu beger sig en trött och ganska sliten Sara iväg till metron. Helgen ska nämligen tillbringas tillsammans med Elin i Annapolis och den ska bli galet bra!

Personalizable Bracelet!


Det här var, som ni kanske förstår, vad som gömde sig i paketet från B.R. härom dagen. Mitt nya fina guldarmband!

Cause baby, you're a firework.

Måste bara säga att jag fullkomligt älskar dessa amerikanska brandposter.


Banana Republic!



Det här var det enda som jag fick med mig hem från mallet igår. Vad paketet innhåller får ni se senare idag eller i veckan.

Just Another Day.

Har återigen tillbringat en dag på Montgomery Mall.


You should be in the pictures!




Imorse gick jag upp tidigt, för att vara mig, lördag och nyårsdagen vill säga. Jag gick upp redan vid nio trots att jag inte väcktes av något larm, en liten anledning var dock att städerskan kom och städade redan klockan åtta imorse. Efter frukosten begav jag mig ut på en långpromenad tillsammans med min kamera. På den här långpromenaden hände något som gjorde min dag. Jag stod där vid vägkanten och fotade och helt plötsligt stannade en bil bredvid mig. Killen som körde bilen vevade ner rutan och sa "You should be in the pictures instead of taking them, because you're so pretty".

Ett försenat Gott Nytt År!

Inviger det nya året med en årsresumé av år 2010:

Gjorde jag något som jag aldrig har gjort förut?
Massvis!
Bästa dagen?
Svårt val, men står helt klart mellan balen och studenten.
Mest använda köp?
Iphone 4 med tanke på att jag bara haft den några månader, men annars mina låga vita Converse.
Största framgång år 2010?
Beror på hur man ser det, men personligen att jag och mina underbara J:n har hittat tillbaka till varandra igen, och trots att jag nu är på andra sidan jorden så är vi närmare varandra än på länge. Saknar er dock varje dag mina fina vänner!
Spenderade mest pengar på?
Min nya älskling, Canon EOS 50D + EFS 18-200mm
Klädesplagg jag har varit beroende av?
Kyla: mina stora stickade halsdukar. Värme: mina klänningar och jeansshorts.
Ätit allra mest?
Räkbaguetter/smörgåsar på Viskan. Levde näst intill på dem i somras.
Datum jag aldrig glömmer år 2010?
Bal, 28 maj. Student, 11 juni. Usa, 13 september.
Vilka sånger påminner mig om år 2010?
We No Speak Americano, Utan Dina Andetag, Från och Med Du.
Gått i för skor?
Converse!! Även försökt bättra mig med att använda klackskor...
Gjort mig mest stolt?
Mitt projektarbete tror jag. Tror jag arbetade med det sisådär 6 timmar/dag sista veckan men när betyget var satt var det helt klart värt det.
Mest minnesvärda händelsen?
Bortsett från student och allt det där, helt klart Grekland och Samos med min underbara familj och älskade människor.
Största lyckan?
Friheten som studenten förde med sig.
Största besvikelsen?
En viss vänskap.
Årets äventyr?
Utan tvekan när jag satte mig på flyget till Usa alldeles själv den 13:e september och påbörjade mitt år som au pair.
Bästa bok jag har läst år 2010?
Seg som jag är så läste jag inte Twilightböckerna förrän i somras då jag slog till och köpte allihop. Och fyran "Breaking Dawn" var helt klart den bästa bok jag läst på länge.
År 2010 fyndade jag?
En hel del. Började med en skinnjacka förra vintern och slutade med en dunjacka från Ralph Lauren nu för någon vecka sedan. Och mer ska det bli 2011, ohja!

Kan som avslutning på det hela meddela att jag tycker det känns helt obegripligt att jag ska tillbringa sisådär tre fjärdedelar av år 2011 här i Usa, helt oförstårligt. Och en annan liten upplysning är att mitt år 2010 blev sex timmar längre medan mitt år 2011 kommer bli sex timmar kortare än i vanliga fall..

RSS 2.0