At work.


Började arbetsdagen några timmar tidigare med en utbildning här på kontoret idag, vilket känns i huvudet nu kan jag lova. Men huvudet förträninger vi för nu börjar dagens arbete, telefonen ska gå varm idag, that's for sure. Hoppas er onsdagkväll är fin, och vet ni vad? Vi närmar oss helgen!

I found something old in my walk in closet.


Hittade ett par gamla jeans i garderoben tidigare idag som jag helt hade glömt av att jag har. Därmed var dagens klädsel inte längre några problem och jag behöver heller inte ha panik över att jag måste köpa nya jeans, så skönt. Mina raggisar från farmor fick förövrigt värma mina fötter idag, älskar dem!

Just a little sneak peek.


Börjar få iordning inne hos mig nu igen och det känns bra, minst sagt. Dock är inte allt helt klart än så det färdiga resultatet får ni vänta med, men här är en liten smygtitt iallafall. En liten parantes dock, Lejonkungen är lånad och därmed inte min, just so you know.

You gotta love Fridays.


Äntligen är fredagskänslan framme igen och det vankas mys på hög nivå. En lugn och skön fradagkväll som börjar med god mat och avslutas framför tv:n, vem kan tacka nej till det?

'Cause I just love sushi.

Vad händer om jag är ledig en vardag? Jo det blir sushi på Eest! Som jag har längtat de senaste dagarna (veckorna) efter den sushibuffen och oj vad gott det var. Sedan blev det faktiskt jobb för mig idag ändå, blev inringd på ett nytt uppdrag nu ikväll så det var spännande. Hoppas er torsdag varit lika bra som min!


Do I ever cross your mind?


I'm not an early bird today.



Är standby idag och tog mig därför en välbehövd och efterlängtad sovmorgon. Det går inte att beskriva hur underbart det är att få sova tills man vaknar när man i vanliga fall väcks av larmet kl 04.45. Och att sedan få njuta av en lång och god frukost utan att behöva stressa, det är oslagbart.

Breaking Dawn part 1 - finally.

Bio mitt i veckan är underskattat! Idag var det min tur att se första delen av fjärde filmen ur Twilight-serien och jag garanterar att jag kommer somna gott nu. Satt och log hela filmen och blev sådär härligt berusad av kärlek. Me like!


I'm just sayin' - high heels



Denna lördagkväll ska spenderas med stans finaste tjejer. Behöver jag säga att jag är taggad?

Soon. Soon. Soon.


Vi närmar oss helt klart ett slutresultat och det kommer bli great!

In the moonlight with you.





Jag vet att dessa iphonebilder inte är de roligaste men min lördagkväll var betydligt bättre kan jag lova. Kvällen började med några glas på Heaven23 - Gothia Tower, sedan blev det italiensk mat och till sist ett fullsatt Skandinavium med enbart tjejer och Ladies night. Efter det var kvällen dock långt ifrån över för min del. Det blev tåget hem och raka vägen till xoy som var kaos men på ett bra sätt i lördags. En riktigt, riktigt lång kväll och natt för min del med andra ord, men ack så bra!

I have a good feeling about this.

Sitter just nu på bussen mot Göteborg med en bra känsla i hela kroppen. Det här kommer bli en bra kväll!


Spelet som jag redan förlorat.

Med ett finger i spelet, din hand som spelplan och ditt hjärta som vinst så är det du som står för spelreglerna. Jag fuskar mig fram men är livrädd för att du ska komma på mig…


What the hell, this is my life, right?



A splendid weekend in Jönköping.





En ledig fredag innebär långhelg och lycka! Jag packade min väska och tog bilen till Jönköping och min fina vän. Vi har haft en helt fantastisk helg med massa skratt, mys, mat och andra trevligheter. Nu är jag dock hemma igen, helgen är över - med andra ord väntas jobb imorgon igen, men jag hoppas att det inte dröjer speciellt länge innan det blir en ny helbra weekend hos E i Jönköing.

Thinking about the summer.



Fick en sådan akut "ge mig sommar, sol och värme nu"-känsla, så började titta igenom en massa sommarkort. Slutade dock med att jag öppnade photoshop och började redigera lite fotografier som bara blivit liggandes, bland annat de här två.

A great workout, oh yes.

Direkt efter jobbet idag åkte jag till gymmet och körde ett effektivt och bra pass. Det blev 30 minuters löpning på bandet vilket jag är riktigt stolt över, var trots allt ett bra tag sedan jag sprang senast så det var skönt. Det var även tredje gången på gymmet för den här veckan, vilket känns riktigt bra. Börjar komma in i mina träningsrutiner igen, vilket är på tiden. Jag har förövrigt tagit helg nu, hur underbart?! Så ikväll behöver jag inte tänka på morgondagens klocka som i vanliga fall ringer 04.45 utan nu ska jag bara njuta hela kvällen lång.


As long as I have my bed.


Igår flyttade jag och min säng ut i hallen. Mitt rum är nu mera nämligen ett renoveringsobjekt och tills det är färdigt så är det här jag kommer få min skönhetssömn. Jag klagar dock inte det minsta, älskar att göra om mitt rum och även att sova ute i hallen, tro det eller ej.

RSS 2.0