The first cut is the deepest.
Gårdagens lunch bestod av currykyckling och ris. Återigen snabbt, enkelt och gott.. det är helt klart mina tre viktigaste ingredienser för en lyckad och smidig lunch, åtminstone nu när jag lagar min mat som au pair här i Usa.
Currykyckling
2 pers.
2 st kycklingfiléer
Smör
2 tsk curry
Salt & svartpeppar
1 st röd paprika
2 dl créme fraiche
Ev. 1 paket (140 g) bacon
Ev. jordnötter
-Strimla kycklingen. Hetta upp en stekpanna med smör. Lägg i kycklingen och strö över curry, samt salta och peppra. Strimla paprikan och eventuellt baconen och låt steka tillsammans med kycklingen. Rör sist ner créme fraiche och låt allt koka 1-2 minuter. Smaka av med curry och salt. Strö sedan eventuellt över lite jordnötter vid servering.
- Serveras helst med ris eller quinoa.
Kommentarer
Postat av: sabina
"The first cut is the deepest" är en otroligt bra låt! :D
Postat av: cissi
har du ett recept igen tro? ;)
Postat av: Alice
Tja!
Veckans blogg drar i gång där du som bloggare har chans att synas och locka läsare!
Anmäl dig här!
http://ajjankajjan.blogg.se/2011/february/anmal-dig-till-veckans-blogg.html#comment
puss!
Postat av: fannyjosefin
va fin klänning du hade på din header!
Postat av: Sandra
Fin blogg du hade :)
Postat av: My
Hur är det =) ?
Postat av: Em
ååh va gött med currykyckling :D
Skit fin header! kram
Trackback